Български > Кои сме ?

Кои сме ние - траки, българи, славяни, помаки или нещо друго?

<< < (4/95) > >>

Talip:
В един сравнително нов новинарски сайт може да се коментира една или друга новина. Няма да споменавам кой е, само искам да кажа, че там сред коментарите може да прочетете какво ли не, само не и истината! По принцип човек може да научи за себе си повече ако се довери на "безпристрастни източници". Тоест, тук @Rasate лично за мен е много прав - там, било то във Ватиканската библиотека, било на друго място извън нашия си регион ("анклав " ще го нарекат някои) има повече истина отколкото тук. А кой приятел, кой враг, става ясно за всеки според кредото му. Ако наистина вярваш в нещо, то няма как да не се осъществи. Иначе без комплименти, но съм тук защото не съм срещнал по-интелигентен и добре воден форум от този! Нито се натягам, нито нищо, самия аз съм модератор в един друг форум. Просто се радвам на тази приятна атмосфера тук.  :)

deniz7:
http://ardanews.info/?p=7962 В Бурса обсъждаха темата за помашкия етнос

21/3/11 •

Дружеството за Култура и Подпомагане на Балканските Изселници – „Балгьоч“ и Община Османгази, Турция организираха конференция на тема „Помашките турци в Балканите”. Сред гостите бяха редица значими личности, също така и представители на Движението за права и свободи. Встъпително слово изнесе председателят на „Балгьоч” Проф. д-р Емин Балкан, който сподели, че помаците принадлежат към турския народ. Той допълни, че „Балгьоч” придава особено значение към тях.

Rasate:
http://ardanews.info/?p=7962
  :o :o  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Тоска:

--- Quote from: deniz7 on April 11, 2011, 20:32 ---
конференция на тема „Помашките турци в Балканите”..

--- End quote ---

В книгата му няма рационални доказателства (има стотици критични грешки) и затова не му вярвам.

Hat:

--- Quote from: Onder on April 12, 2011, 19:04 ---В книгата му няма рационални доказателства (има стотици критични грешки) и затова не му вярвам.

--- End quote ---
Аз сьм с абсолютно сьщотото мнение.Твьрде повьрхностно и противоречиво четиво.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version