Български > История

Кога България е загубила независимостта си напълно

<< < (3/10) > >>

Subeyi Kurt:
ГОЛАТА ИСТИНА, ПРОВО В ОЧИТЕ!!!

Stoyan Dinkov: „Много бих искал да видя кога турци са клали българите. Искам да видя исторически документ. Аз съм търсил такъв документ, където да видя турска войска или администрация която е клала българи, както се пише в историята. Такова нещо няма! Може да има спорове между българи-мохамедани и българи-християни. Те са се случвали за определени ниви, имоти“, подчертава Динков и допълва, че няма документ на официалната турска власт в империята (всъщност тя е османска власт) който да заповядва клане на българи.

Rasate:

--- Quote from: Subeyi Kurt on January 02, 2013, 15:04 ---ГОЛАТА ИСТИНА, ПРОВО В ОЧИТЕ!!!

Stoyan Dinkov: „Много бих искал да видя кога турци са клали българите. Искам да видя исторически документ. Аз съм търсил такъв документ, където да видя турска войска или администрация която е клала българи, както се пише в историята. Такова нещо няма! Може да има спорове между българи-мохамедани и българи-християни. Те са се случвали за определени ниви, имоти“, подчертава Динков и допълва, че няма документ на официалната турска власт в империята (всъщност тя е османска власт) който да заповядва клане на българи.

--- End quote ---

Първо С.Д. да завърши история за да научи,ако не всички източници,то поне къде да ги търси.

Да види какво става с населението на Стара Загора избито от армията на Сюлейман Паша или какво пише за този прогром прикрепеният към щабът на Сюлейман  англичанинът Юлий Викед или да прочете репортажите на  Джанюариъс Алойшиъс Макгахан във вестника Ню Йорк Хералд .

Да не споменавам още много други хроники споменаващи не само клане на българи,но и отвеждане в робство-най вече да се поразрови във Венецианската библиотека и техните архиви,в редица пътеписи и хронисти.

Да се поразрови и ще намери стотици исторически документи описващи как османлии колят беззащитно българско население.

Но в Турция да не търси-там ако е имало нещо,то отдавна е унищожено.Все едно убиецът да държи уличаващи го факти за даденото убийство.

Хайде да не бъдем лицемери.

Поздрави.

Да не споменавам ,че за жестокостта на дадена експанзия се съди по източниците оставени от жертвите.
Много бих искал да видя ,кога монголци са клали китайци,араби,иранци,българи,руси пр.Искам да видя такъв исторически документ.Аз съм търсил такъв документ,където да видя кога монголската армия е клала тези народи,както се пише в историята.Такова нещо няма.Расате-до сега не съм намерил нито един исторически документ оставен от монголците уличаващ ги в избиването на населението на цели градове от тези народи. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Или пък много бих искал да видя исторически документи,кога немци са избивали евреи.Аз съм търсил такива документи,където да видя заповед за избиването на евреи в газовите камери,чрез разстрел или пр..Такова нещо няма.Не съм намерил нито един документ на официалната власт на Третият райх,който да заповядва избиването на евреиското население в Европа. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Subeyi Kurt:
Расате, ти наистина доста си се объркал. За третия райх не ти ли стигат за документ газовите пещи в Освенциум. В Османската Империя всичко става с заповеди ( ферман) на султана. Държат се записки във всичките сфери на живота. Данък се взима дори и от хора които нямат определено местожителство и пасат големи стада по гори и Балкани. Данакът се казва ресми хаймане. Един твой съгражданин от Димитровгад го беше определил като данък който се взема от безработните които хайманосвали. ;D ;D ;D ;D Османската Империя нıкога не е водила политика на избиване на поданниците си а и е логично, защото нищо няма да спечели от това. Политика на масово избиване на Булгарите е водил Иван Грозни и не е пощадил нито жени нито деца. Именно затова ги наричате и братушки. ;) :D ;D Защо Османлиите да си разрушат цял град. Обясни какви са били причините че нещо не хваща дикиш както е митът Батак. Никой не споменава за убитите 30 помака ( Захари Стоянов) преди да влезат ''башибозуците'' в Батак.  Такава ви е цялата история. Вярвате на Макгахан - руски зет и руски шпионин, който е заедно с руските генерали по време на Руско-Турската война. Едно е ясно, че в Османската Империя никой не е убиван без причина. Като ученици никой не ни е разказвал че Левски е заклал дете. Цялата ви истоия е такава и колкото повече се оправдавате толкова повече пропадате. Поздрави!!! 

Rasate:

--- Quote from: Subeyi Kurt on January 06, 2013, 19:31 ---Расате, ти наистина доста си се объркал. За третия райх не ти ли стигат за документ газовите пещи в Освенциум. В Османската Империя всичко става с заповеди ( ферман) на султана. Държат се записки във всичките сфери на живота. Данък се взима дори и от хора които нямат определено местожителство и пасат големи стада по гори и Балкани. Данакът се казва ресми хаймане. Един твой съгражданин от Димитровгад го беше определил като данък който се взема от безработните които хайманосвали. ;D ;D ;D ;D Османската Империя нıкога не е водила политика на избиване на поданиците си а и е логично, защото нищо няма да спечели от това. Политика на масово избиване на Булгарите е водил Иван Грозни и не е пощадил нито жени нито деца. Именно затова ги наричате и братушки. ;) :D ;D Защо Османлиите да си разрушат цял град. Обясни какви са били причините че нещо не хваща дикиш както е митът Батак. Никой не споменава за убитите 30 помака ( Захари Стоянов) преди да влезат ''башибозуците'' в Батак.  Такава ви е цялата история. Вярвате на Макгахан - руски зет и руски шпионин, който е заедно с руските генерали по време на Руско-Турската война. Едно е ясно, че в Османската Империя никой не е убиван без причина. Като ученици никой не ни е разказвал че Левски е заклал дете. Цялата ви истоия е такава и колкото повече се оправдавате толкова повече пропадате. Поздрави!!! 

--- End quote ---

Хайде пак лицемерие-значи стигат ти камерите на райха,а не стигат костите на батачани!?

Защо мислиш,че Стара Загора е с прави улици?!

Не случайно е построена по модел на Виена-пък и има снимков материал от този период.

Поздрави

KaraIbrahim:
  Е,щом правите улици на Стара Загора са доказателство за клано от турската армия население - няма какво да правим,ще се съгласяваме  ;D ;D ;D
 Да не забравяме обаче,че тези събития са се разигравали в момент на война.В мирно време кои са случаите на избито население?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version