Български > Дискусии
Брак между християнин и мюсюлманка - що е то?
muti6:
--- Quote from: Шали on May 12, 2011, 10:49 ---Радостно е, че няма такива манипулативни клипчета, нито проповеди, нито условна любов.
--- End quote ---
Прекалено пристрастна констатация!!!
Hasan Ismail:
Всичко казано дотук е вятър работа.Ако искате правилен отговор на поставеният въпрос питайте съфорумника ни С.Стефанов.Той тия работи ги преживя като баща много тежко.Той си знае.Питайте го за причината,следствието и последствията.Любовта е временно опиянение и след като изтрезнееш,горко ти.
IvayloIvanov:
Засега като съпруг съм щастлив!
И като зет съм щастлив - все пак, тъща ми живее на 6000 км. ;D
--- Quote from: Hasan Ismail on May 12, 2011, 21:44 ---Любовта е временно опиянение и след като изтрезнееш,горко ти.
--- End quote ---
Един ученик на Сократ го попитал:
- Учителю, да се оженя ли?
- По този въпрос не мога нищо да те посъветвам - отвърнал Сократ - но както и да постъпиш, след 10 години ще съжаляваш, че не си избрал другото.
- А какво ще се промени, ако се оженя - продължил ученикът.
- Ако жена ти се случи добра - казал Сократ - ще бъдеш много щастлив. А ако се случи проклета - ще станеш велик филосиф, като мен. :)
maktub:
Нека започна от там.,, брак на християнин с мюсюлманка..ДА..ако има любов. Вижте, ако чувствата са истински вярата,етноса,религията и всичко останало нямат значение,защото от момента, в който двама (истински) влюбени се съберат, тези различия се претопяват и се сътворява нещо ново и прекрасно,освен връзката, се създава една любов,в която двамата потъват и тя поставя началото на нови начала и нови градежи само на хубави неща.
tupak:
Да попитам. Да кажем 2-ма души мъж християнин и жена мюсюлманка искат да са заедно, но семейството на жената не позволява заради религията на мъжа. Ако той приеме исляма, ще има ли проблеми от страна на нейното семейство?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version