Author Topic: Xубава работа, ама българска !  (Read 63004 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Тоска

 • Charter member
 • *****
 • Posts: 2347
 • Gender: Male
 • % 100 + POMAK
Ynt: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #15 on: May 21, 2011, 00:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline Nazmi

 • Charter member
 • *****
 • Posts: 3895
 • Gender: Male
 • Да почива в мир!
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #16 on: May 21, 2011, 00:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Относно Възродителния процес: Хора! Ние не знаем почти нищо за възродителния процес. Кога ще се инициира публичен анализ по въпроса, телевизионни предавания и т.н.? Аз незнам защо е бил стартиран този процес. Каква е първопричината. Замесена ли е била Русия. Регионален момент от студената война ли е бил този процес? Чета в интернет митове и легенди и незнам на какво да вярвам! Чел съм примерно, че се е готвело отцепване на територии и автономия. Вярно ли е това? Защото ако е вярно, със сигурно е трябвало противодействие за запазване на териториалната цялост на България. Има огромна игра със страховете ни. И на християни и на мусюлмани. На мой познат баба му от Кърджалйско му е казала, че е било подготвяно клане на християни по сигнал, за прочистване на региона от християни. Било е осуетено от държавна сигурност...  Мит ли е , истина ли е - незнам.
Всъщност , това ни е проблема. Незнаем нищо. Пълно невежество. Не само шъзродителния процес трябва да се обяви на обществеността. Трябва да се правят и образователни предавания. Трябва примерно по БНТ, да речем предаването "Памет българска" да се разшири и да има част за мусюлманите в България, за ромите и т.н.  Много е важно това....   Огромна част от българите просто незнаят за каво става въпрос.  И според мен това е умишлено. Невежите тълпи се манипулират по лесно....

             Станислав Стоянов,сайта ни помак.еu има много за" Възродителния процес",така че за начало започни от тук!!!
 " Възродителен процес- Горчиви спомени".

   You are not allowed to view links. Register or Login

Offline IvayloIvanov

 • Member
 • **
 • Posts: 33
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #17 on: May 21, 2011, 00:37 »
А, бе... то срещу действащи депутати по принцип не може да се води наказателно дело, но затова пък за принудителното настаняване за лечение в психиатрична клиника няма такива ограничения! И мисля, че Софийска градска прокуратура е крайно време да се сети за тази вратичка в закона и да нарита този откачен в нея.

Но пък:
You are not allowed to view links. Register or Login
За възродителният прощес не обвинявам комонистите а обвинявам България.
Сериозно???
Е-е-е-е... Пич, щом не обвиняваш комунистите - бъди сигурен, че ще имаш до себе си комунисти! Тия - същите, дето ви сменяха имената.
Но обвиняваш ли България... бъди сигурен, че ще имаш насреща си България.
Някои помнят Босна - това ли искаш наистина?
Недей така! :)
На оня лудия с бялата коса не му пука, ама да му се връзваме - не върви.

Offline ibrahim65

 • Moderator
 • *****
 • Posts: 3000
 • Gender: Male
Ynt: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #18 on: May 21, 2011, 00:51 »
IVAILOOOOOOOOO плашиш гаргитееееее мисли с мозака постояно се оправдавате с кумонистите та това сте вие бе брат или пък незнаете нищо все едно несте в България нито искам да си до мен нито пред мен правти път каардеш.И за вашо сведение не съм пич знам си и бащами и маиками.

Offline IvayloIvanov

 • Member
 • **
 • Posts: 33
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #19 on: May 21, 2011, 00:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
IVAILOOOOOOOOO плашиш гаргитееееее мисли с мозака постояно се оправдавате с кумонистите та това сте вие бе брат или пък незнаете нищо все едно несте в България нито искам да си до мен нито пред мен правти път каардеш.И за вашо сведение не съм пич знам си и бащами и маиками.
Не, брат - не сме.
Но истинският проблем не бяха самите комунисти у нас, а проблемът беше, че слушкаха какво им разправят комунистите от Москва.
Тоя побърканият лидер на "Атака" и до днес ги слушка.

Offline ibrahim65

 • Moderator
 • *****
 • Posts: 3000
 • Gender: Male
Ynt: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #20 on: May 21, 2011, 01:17 »
IVO много ми допадаш брат но трябва да си лягам повярваи ми това което ми стореха тези гадове не можиш и в съня да го видиш и сега като излезнат такива мърши трябва вие да ги спрете защото доиде ли редът на нас точно тогава става опасно неможе да взима Българското знаме все едно е на баща му за тази държава нащо семеиство е дало две жертви но аде чао.

Offline husein

 • Adviser
 • ****
 • Posts: 237
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #21 on: May 21, 2011, 01:20 »
Трябва един път завинаги да се каже истинското име на причините,за покръстването и лошото отношение на Българите към Турците,Помаците и другите етноси в България.Да се върнем във времето назад,1912 когато Бългаската църква предприема кампания да покръсти "Предателите"-Помаците понеже не са удържали вярата,след това "Родина" покръства с цар Борис,1944 година идват комунистите и казват не Българите не са виновни, виновни са фашистите и царя.Идва 1964, 1972,1984 те правят същото.След 1990 всички казват виновни са Комунистите,не Българите.Сега идват Националистите,но и те не са Българи,Българите са толерантни те са пример за толерантност на Балканите!А дали наистина е така!Трябва много да се работи и много неща да се променят и да се спре с насаждането на омраза към Циганите- те са най-крадливото племе с тоя образ са обрисувани в България,Помаците са предатели-продали са си вярата,Турците са поробители те са клали,бесили и т.нататък-затова трябва да им се даде на всички добър урок,а пък Българите са най-трудолюбиви,точни образовани подтискани от другите етноси които са ги поробили и се опитват да ги управляват в родината на Българите.Ето това като се промени и всички заживеем с една мисъл за уважение,разбиране и за благото на България, без обвинения и с казване на истината,а не на лъжи,тогава ще има единство на Българската нация.

Offline EvroPOMAK

 • Global moderator
 • ****
 • Posts: 1410
 • Gender: Male
 • POMAK - POMAKY
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #22 on: May 21, 2011, 08:16 »
Нема що да се будалкаме с постоянните разни българо-циркаджийски (термина българо - не се отнася за всички българи, но понеже това става в милата и родна България нема начин да се каже по друг начин), оправдания на БигБосовете от властта по отношение на мюсюлманите Помаци, Турци и Цигани-мюсюлмани в най-Големото Село София.  ::)
Все нещо им пречело, високият тон на говорителите, молитвените килимчета на молещите се пред джамията в петък, забрадките, носиите и какви ли не още един куп измислени ксенофобски оправдания.  ::)
Всезнайно е, че настоящият молитвен дом в село София е прекалено малък да събере молещите български и чужди граждани - мюсюлмани, идващи за петъчна молитва която се изпълнява в сегашната и единствена джамия в София, която по-скоро трябва да е културно-исторически паметник, защото е останала единствена от съществуващите преди години 25 броя джамия в още по-малкото село София.  8)
Поради туй, че поне от 10 - 15 години в Софийската община има искане за разрешаване на строеж на нов молитвен дом, дори доста по-далеч от центъра на София, (дори няма да пречи и на нацистите),  то досега никой местен и свестен управник не прие въпроса насериозно, че този проблем трябва да се разреши, ами дори всячески пречат на строителството на новата джамия и на мюсюлмански център в "Малинова долина", ли беше или в "Къпинова", все тая.  ;D  ???
Ако, в сегашната или в новата непостроената софийска втора джамия има достатъчно място където мюсюлманите да изпълняват своят молитвен ритуал, би требвало хептен да сме тъпи, че при наличие на свободно място в джамията, някой от хората ще излезне навън на тротоара, та дори и да пречи на разни Български Фашисти!  :o  ???
Друг вариант е да се възстанови собствеността върху имота на Мюсюлманското изповедание на другата съществуваща от преди немного години стара джамия в София, мислем, че сега е превърната в Археологически музей - при този вариант Нацистите да не подскачат като ужилени, ами да разрешават друг вариант, защото като има нужда, значи има такава и тя рано или късно трябва да се разреши.   :o ::)
И накрая, айде пак големите БигБосове най-после , ако требва законодателно да се разберат за това, какъв да бъде високият шум и от високоговорителите на джамията и от  дрънкането на камбаните, да заковат една максимална норма на децибелите от това звучене и всеки който го наруши максимума, да си плаща глобата.  8)
Обаче, да не си мисли, че некой от двата храма може да мине гратис, щото за да нема надлъгване и шикалкаване - "шумомери" - да се раздадат и на Попа и на Ходжата, та да се сравневат и в туй ужким неразрешимо нещо!  8)
Абе, дето казват шопите от големото село - Нема Начин, да Нема Начин !  :) 8)
И при тейья, размисли и страсти, Големия Срам си остава, ама лошото е, че остава все за България и за всички НеМюсюлмани, иди после обесневай на външния светь, че това не е станало в България!   ::) :) ;)

Offline Marlboro

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 1355
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #23 on: May 21, 2011, 08:28 »
Aтака може да има 400 000 фена, но етническите българи в България са 6 000 000 и те не покрепят Атака.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Etni4eskite "balgari" ne se znae kolko sa za6toto tezi "balgari" ne sa do6li s Esperih- turko-bulgarina kojto sazdava Bulgariq, i nad tqh e nalojeno hristiqnstvoto ot Bori/Mihail koito ybiva i sinovete si koito ne iskat da se hristiqnizirat.
Tezi koito se smqtat za "balgari" i sa ostanali ot paleo balkanskata epoha s razli4en ezik  sa:
    Ancient Greek
    Ancient Macedonian
    Dacian
    Illyrian
    Liburnian
    Messapic
    Paeonian
    Phrygian
    Thracian
    Venetic
  ne sa etni4eski turko-bulgari koito sa razdeleni sled smurta na Atilla .
nqkoi ot izbroenite sa jivqli i  po teritoriite na dne6na Tyrciq.

Sled razgroma na Ky6anskata imperiq  ot Persite i Gypta  imperiq  ku6anite / ciganite?/ se smesvat po teritoriite na Greko-Baktriq pri koito Balkanite se  radvat na drug etnos.
 

Offline Родопчанин

 • Advanced member
 • *****
 • Posts: 332
 • ==
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #24 on: May 21, 2011, 09:14 »
Сцените и театъра, който се разигра пред джамията в София е гнусен политически акт!Първо ми направи впечатление, че хората се молеха отвън храма, не знам дали това е всеки път, но не мисля.Второ, кой е разрешил на тези индивиди от Атака да правят митинг?Зад цялата работа има някой сериозен играч в това бъдете сигурни!

Offline IvayloIvanov

 • Member
 • **
 • Posts: 33
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #25 on: May 21, 2011, 09:34 »
Именно. За да бъде митингът законен - за него трябва разрешение от общината. И тяхното разрешение би трябвало да носи подписа на Йорданка Фандъкова.
Тя не е ли видяла кой иска този митинг и къде го иска? И толкова ли е тъпа, че да не се досети, че тия готвят провокация?

Offline skoti3

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 565
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #26 on: May 21, 2011, 09:45 »
Изумявам се някои като почнат да говорят, че комунистите не били виновни, а България. Защо ли да се чудя като е имало мюсюлмани, които като дейци на БКП също са ползвали привилегии като такива, а е имало в същото време не малко българи, които са страдали от комунистическия режим. Ако не е било така, може би с право ще обвинявахте България, но не е така.
И колкото до толерантността, според мен България е толерантна държава, освен законите и взаимоотношението на хората е такова. Това, че има 5 процента провокация, не значи, че няма толерантност. Колкото до циганите, спорил съм и по друга тема и за мен те трябва да си изчистят името, дето са си създали като крадливи. Има и такива дето заслужават уважение, по начина, по който си искарват парите, но за съжаление са малко.

Offline Hashashin

 • Defendor of the Truth
 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 2013
 • Gender: Male
 • Has odabaşi
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #27 on: May 21, 2011, 10:53 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Aтака може да има 400 000 фена, но етническите българи в България са 6 000 000 и те не покрепят Атака.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Etni4eskite "balgari" ne se znae kolko sa za6toto tezi "balgari" ne sa do6li s Esperih- turko-bulgarina kojto sazdava Bulgariq, i nad tqh e nalojeno hristiqnstvoto ot Bori/Mihail koito ybiva i sinovete si koito ne iskat da se hristiqnizirat.
Tezi koito se smqtat za "balgari" i sa ostanali ot paleo balkanskata epoha s razli4en ezik  sa:
    Ancient Greek
    Ancient Macedonian
    Dacian
    Illyrian
    Liburnian
    Messapic
    Paeonian
    Phrygian
    Thracian
    Venetic
  ne sa etni4eski turko-bulgari koito sa razdeleni sled smurta na Atilla .
nqkoi ot izbroenite sa jivqli i  po teritoriite na dne6na Tyrciq.

Sled razgroma na Ky6anskata imperiq  ot Persite i Gypta  imperiq  ku6anite / ciganite?/ se smesvat po teritoriite na Greko-Baktriq pri koito Balkanite se  radvat na drug etnos.
 

Кви турко българи сънуваш бе човек? Какво общо имаме ние днешните българи с тия на Аспарух освен името? Нищо! Ние сме смес от траки и славяни.

Offline Marlboro

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 1355
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #28 on: May 21, 2011, 11:13 »
Кви турко българи сънуваш бе човек? Какво общо имаме ние днешните българи с тия на Аспарух освен името? Нищо! Ние сме смес от траки и славяни.
-------------------------------------------
seriozno li be apap,... zna4i ti ima6 ob6to s  traki i slavqni  oba4e nqma6  nikakvo ob6to s  turko-bulgari na Esperih ot roda Dulo

a koi suzdadoha tazi durvawa?
predi da se suzdade tazi durjava vie nari4ahtelise kato nqkakuv etnos... koi bqhte togava.

Offline Hashashin

 • Defendor of the Truth
 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 2013
 • Gender: Male
 • Has odabaşi
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
« Reply #29 on: May 21, 2011, 11:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Кви турко българи сънуваш бе човек? Какво общо имаме ние днешните българи с тия на Аспарух освен името? Нищо! Ние сме смес от траки и славяни.
-------------------------------------------
seriozno li be apap,... zna4i ti ima6 ob6to s  traki i slavqni  oba4e nqma6  nikakvo ob6to s  turko-bulgari na Esperih ot roda Dulo

a koi suzdadoha tazi durvawa?
predi da se suzdade tazi durjava vie nari4ahtelise kato nqkakuv etnos... koi bqhte togava.
Преди да дойдат хората на Аспарух ние се наричахме словени, това че не го знаеш е само в твой минус. Но дай да не откланяме темата и да спамим сега.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42