Български > Bестник
Xубава работа, ама българска !
Тоска:
http://www.pomak.eu/bg/node/201
Nazmi:
--- Quote from: Stanislav Stoianov on May 20, 2011, 23:51 ---
Относно Възродителния процес: Хора! Ние не знаем почти нищо за възродителния процес. Кога ще се инициира публичен анализ по въпроса, телевизионни предавания и т.н.? Аз незнам защо е бил стартиран този процес. Каква е първопричината. Замесена ли е била Русия. Регионален момент от студената война ли е бил този процес? Чета в интернет митове и легенди и незнам на какво да вярвам! Чел съм примерно, че се е готвело отцепване на територии и автономия. Вярно ли е това? Защото ако е вярно, със сигурно е трябвало противодействие за запазване на териториалната цялост на България. Има огромна игра със страховете ни. И на християни и на мусюлмани. На мой познат баба му от Кърджалйско му е казала, че е било подготвяно клане на християни по сигнал, за прочистване на региона от християни. Било е осуетено от държавна сигурност... Мит ли е , истина ли е - незнам.
Всъщност , това ни е проблема. Незнаем нищо. Пълно невежество. Не само шъзродителния процес трябва да се обяви на обществеността. Трябва да се правят и образователни предавания. Трябва примерно по БНТ, да речем предаването "Памет българска" да се разшири и да има част за мусюлманите в България, за ромите и т.н. Много е важно това.... Огромна част от българите просто незнаят за каво става въпрос. И според мен това е умишлено. Невежите тълпи се манипулират по лесно....
--- End quote ---
Станислав Стоянов,сайта ни помак.еu има много за" Възродителния процес",така че за начало започни от тук!!!
" Възродителен процес- Горчиви спомени".
http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,1448.msg11955.html#msg11955
IvayloIvanov:
А, бе... то срещу действащи депутати по принцип не може да се води наказателно дело, но затова пък за принудителното настаняване за лечение в психиатрична клиника няма такива ограничения! И мисля, че Софийска градска прокуратура е крайно време да се сети за тази вратичка в закона и да нарита този откачен в нея.
Но пък:
--- Quote from: ibrahim65 on May 20, 2011, 23:22 ---За възродителният прощес не обвинявам комонистите а обвинявам България.
--- End quote ---
Сериозно???
Е-е-е-е... Пич, щом не обвиняваш комунистите - бъди сигурен, че ще имаш до себе си комунисти! Тия - същите, дето ви сменяха имената.
Но обвиняваш ли България... бъди сигурен, че ще имаш насреща си България.
Някои помнят Босна - това ли искаш наистина?
Недей така! :)
На оня лудия с бялата коса не му пука, ама да му се връзваме - не върви.
ibrahim65:
IVAILOOOOOOOOO плашиш гаргитееееее мисли с мозака постояно се оправдавате с кумонистите та това сте вие бе брат или пък незнаете нищо все едно несте в България нито искам да си до мен нито пред мен правти път каардеш.И за вашо сведение не съм пич знам си и бащами и маиками.
IvayloIvanov:
--- Quote from: ibrahim65 on May 21, 2011, 00:51 ---IVAILOOOOOOOOO плашиш гаргитееееее мисли с мозака постояно се оправдавате с кумонистите та това сте вие бе брат или пък незнаете нищо все едно несте в България нито искам да си до мен нито пред мен правти път каардеш.И за вашо сведение не съм пич знам си и бащами и маиками.
--- End quote ---
Не, брат - не сме.
Но истинският проблем не бяха самите комунисти у нас, а проблемът беше, че слушкаха какво им разправят комунистите от Москва.
Тоя побърканият лидер на "Атака" и до днес ги слушка.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version