Български > Bестник

Xубава работа, ама българска !

<< < (3/31) > >>

Gelina:
Щом гласуваш за човек,наподобяващ и имитиращ Хитлер..... без коментар!

Тоска:
Мисля че Волен иска ново Баташко бедстве. Или клоуните от атака не са наясно какви ги вършат.

Nedim Mehmedoski:
Nishto novo..ova e vistinskoto lice na Bugarija i golem del od bugarite,pa braka Pomaci-muslimani ova neka vi bide i pouka i patokaz za vo idnina!

ibrahim65:
ОТВРАЩЕНИЕ това е точната дума аз лично се отвращавам това нее било и по веме на робвството да не позволиш на човек да се помоли на всевишният.Аз лично мисля че това са последните мънцуве на атака просто и се вижда краят но болното е че тази партия е в правителството.За възродителният прощес не обвинявам комонистите а обвинявам България за това деиствие е виновен всеки и сега виждам че няма нито един българин които да е на страната на потърпевшите та питам се ако доидат врагове от вън тогава българите сами ли ще се справят или ще искат помош от мюсюлманите.Зная че този саит се следи както от атака така и от скат затова ви казвам че без мисюлманите не можите да пръдните ДРУГАРИ.

Stanislav Stoianov:
Недим, как пък реши , че това е истинското лице на България?
Всъщност знам....  десетки години антибългарска пропаганда. Все ще се "изкензате" ( извинявам се за израза) отгоре ни някъде. Аман от югославски промити мозъци!
А относно скандала: Това са пресмъртните гърчове на Атака. Тази партия скоро няма да я има. Ще мине и ще замине и се надявам българските мусюлмани да не се огорчават, при условие, че живеем заедно и знаят - обикновенните хора християни и мусьлмани са приятели и тлоерантни едни към други. Едва ли ще се вържем на евтини политически трикове.

Относно шъзродителния процес: Хора! Ние не знаем почти нищо за възродителния процес. Кога ще се инициира публичен анализ по въпроса, телевизионни предавания и т.н.? Аз незнам защо е бил стартиран този процес. Каква е първопричината. Замесена ли е била Русия. Регионален момент от студената война ли е бил този процес? Чета в интернет митове и легенди и незнам на какво да вярвам! Чел съм примерно, че се е готвело отцепване на територии и автономия. Вярно ли е това? Защото ако е вярно, със сигурно е трябвало противодействие за запазване на териториалната цялост на България. Има огромна игра със страховете ни. И на християни и на мусюлмани. На мой познат баба му от Кърджалйско му е казала, че е било подготвяно клане на християни по сигнал, за прочистване на региона от християни. Било е осуетено от държавна сигурност...  Мит ли е , истина ли е - незнам.
Всъщност , това ни е проблема. Незнаем нищо. Пълно невежество. Не само шъзродителния процес трябва да се обяви на обществеността. Трябва да се правят и образователни предавания. Трябва примерно по БНТ, да речем предаването "Памет българска" да се разшири и да има част за мусюлманите в България, за ромите и т.н.  Много е важно това....   Огромна част от българите просто незнаят за каво става въпрос.  И според мен това е умишлено. Невежите тълпи се манипулират по лесно....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version