Български > Bестник
Xубава работа, ама българска !
Hashashin:
Azim, това наистина е срам за България. Ще напиша това което написах и под клипа в ютуб:
"Срам. Аз съм православен българин. Сега чуствам срам, че съм българин заради изродите от Атака, които нападнаха мирно молещите се мюсюлмани. Това не е България, тези изроди не са българи, а просто едни обикновени идиоти"
Това е моето мнение!!!
husein:
Близо 400 хиляди българи са гласували за партия „Атака” на изборите през 2009 година. С близо 10 процента от гласовете на избирателите партията влиза в парламента с 20 народни представители.
Това означава, че на фона на 40-те или 400-те потресени от поведението на „Атака”, не само днес, а назад в годините, има едни 400 хиляди българи, които го одобряват. Които смятат, че мюсюлманите са ислямисти, че Турция все още иска да пороби България и че си истински българин само ако пребиваш по един ром дневно.
Политически креатури като Волен Сидеров със сигурност обслужват интереси, но най-малко националните. Добре е тези 400 хиляди души, които направиха от „Атака” политически фактор и парламентарен балансьор с държавна субсидия, да помислят върху всичко това, когато отново посегнат към бюлетината.
http://www.dnes.bg/redakcia/2011/05/20/koi-shte-hvyrli-kamyk-po-politicheskata-kochina.119278
Hashashin:
--- Quote from: husein on May 20, 2011, 20:23 ---Близо 400 хиляди българи са гласували за партия „Атака” на изборите през 2009 година. С близо 10 процента от гласовете на избирателите партията влиза в парламента с 20 народни представители.
Това означава, че на фона на 40-те или 400-те потресени от поведението на „Атака”, не само днес, а назад в годините, има едни 400 хиляди българи, които го одобряват. Които смятат, че мюсюлманите са ислямисти, че Турция все още иска да пороби България и че си истински българин само ако пребиваш по един ром дневно.
Политически креатури като Волен Сидеров със сигурност обслужват интереси, но най-малко националните. Добре е тези 400 хиляди души, които направиха от „Атака” политически фактор и парламентарен балансьор с държавна субсидия, да помислят върху всичко това, когато отново посегнат към бюлетината.
http://www.dnes.bg/redakcia/2011/05/20/koi-shte-hvyrli-kamyk-po-politicheskata-kochina.119278
--- End quote ---
Aтака може да има 400 000 фена, но етническите българи в България са 6 000 000 и те не покрепят Атака.
EvroPOMAK:
No comments for this Bulgarian shame ! :o ???
Ами, поне, нека помаците и всички български мюсюлмани да не оприличават, да не приравняват и да не отъждествяват тези срамни действия на феновете и шовинистите от "Атака" с действията и поведението на - другите - истинските български християни и другите българи най-общо казано, че отново пак, пореден СРАМ за България ! ??? ;)
СРАМ за всеки български гражданин и за всеки човек свързан с България! :( ???
Аман, от психопати !!! ???
skoti3:
Сигурен съм, че повечето от тези 400 000, дето са гласували за АТАКА не подкрепят тези действия, които станаха днес. Познавам хора дето са гласували за АТАКА, които казват, че са гласували за тях, защото до този момент са разочаровани от всички правителства - и сини и червени( а не от някъква ксенофобия) . Те харесаха това в лидера на Атака, че много силно критикуваше недостатъците на управлението последните години, които са познати на всички.
За това не съм съгласен, че всички тези 400 000 подкрепят Сидеров в това, което направи днес. Те са десетократно по-малко от тази бройка.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version