Български > Bестник

Xубава работа, ама българска !

<< < (13/31) > >>

EvroPOMAK:
Ами, то като гльодаме, нема начин, в "Срамната тема" да не си покажем "Болгарския срам" !  :o  ???
Помака, таман още токущо прекрачил с адната ногьа прага на един виртуален Помашки дом, и Непомаците, на юрушь, аха, бежишком да го гонят човека още  не влезнал в одаята.  ???
И понеже, за все още неразбралите мусафирье, барем едно да е ясно, че в сойья сайять на Помаците - наричан нейде по баиритье - "Помакия" ли, "Тракия" ли, кой, как и що си го знай, така да си го аресва, в повечето случаи истинските Помаци могат да влазять даже и без да потропват на портите (така пишеше нейде в по старите кетапьи) , щото си са намират у тех си, а и могат да влазят и излазят кога си искат и както си искат.  ::) 8)
Та, затуй, ако ще е "Срам за Болгарията", поне да не е и срам за "Помакията" ли, "Тракията" ли, който и както, там нейде си го зовешье туй нящьу, та да кажем най сетнье - дур на гоненията на Помаците !  :) ;)

KaraIbrahim:
 Намесен съм в спора и искам-не искам,трябва да реагирам.

"Ако зависеше само от mustafa_b,сайта щеше да се нарича TALIBAN.EU"

Когато написах това,бях съвсем нов във форума и не познавах участниците.Преценявах ги по отделни коментари.Е,ясно е,че преценката,така направена,няма да е обективна.

Ако сега трябва да напиша този коментар-няма да го направя.Защото знам доста повече за Мустафа.

Hashashin,не ти прави чест да посрещаш по този начин човека,дал на този форум повече от нас двамата,взети заедно.Не съм го очаквал от теб точно.
 А ако имаш подозрения,че е свързано с политиката-би могъл поне да изчакаш малко,да провериш дали те са основателни.Защото поставяш Мустафа в позицията на човека,опитващ се да докаже,че няма сестра.Непочтено е.

Мустафа,отдавна съм съжалил за думите ,които написах тогава.Сега го правя тук,публично.Знам,че не съм бил прав,моля за прошка.

И добре дошъл отново!

Nazmi:
Изчаках да видя дали някои хора ще се осъзнаят и спрат да спамят.  Уви....!!!?

Като гледам и тази тема натам върви.!Няма как да стане,излишния спам ще бъде премахнат,оттук нататък Модераторите ще трият без предупреждение което е нарушение на правилата на Форума ни.!

Не разбирам,защо някои хора така с недоброжелание посрещнаха съфорумника ни Мустафа_b,
 та той е един от нас помаците,един от хората допринесли най-много за развитието и рейтинга на pomak.eu.

Той,заедно с Метката винаги са добре дошли,никога не са били гонени оттук,сайта е наш общ дом за всички помаци и непомаци които имат уважение в дома ни.

В тази насока винаги съм изразявал лично моето и на Ръководството на сайта уважение към хора като Мустафа,Метка....и всички които тук спомагаме за развитие и опазване на помашкото по света,за нашите традиции,запазена религия,уважение на дедите ни.!

От Ръководството на сайта.!

П.С:- Темата ще бъде заключена временно докато се изчисти спама.!!!
         Обръщам най-сериозно внимание и предупреждение на Балканджията/ Hashashin/ и всеки който спами ще бъде санкциониран съгласно правилата на Форума ни.!!!

Тоска:
Темата е отново отворена.

muti6:
Атака(лесно манипулируема пасмина) разиграва долен  мерзски театър за пред  оредяващите си  избиратели . Едва ли  има нормален човек, който да  се връзва на идиотизмите на  Волен.Каква жалка картинка  са само,някои политици, за да са във властта  са способни на всичко. Нека се позамислим над това, защо живеем така и дали друг е виновен за това,защото сме свикнали да обвиняваме други, но не и самите нас.Онзи, който говори(хули,не понася другомислещия)  той самия е слаб и слабомислещ,недаващ сметка за нивото на културата си.Партия Атака(хора които  не уважават българското,а се стремят да потъпчат ,,чуждестранното” и това наричат патриотизъм и национализъм) е зловредна  за България!Май ще гледаме Шенген през крив макарон!!!

Колкото до Mustafa_b искам да го поздравя с „Добре дошъл”-сайта е неговото място и да не се връзва на разни жълтогащници! ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version