Български > Кино и видео филми
ГЬОЧ – ДА ПРЕКРАЧИШ ГРАНИЦАТА!
Dilmana:
--- Quote from: isa71 on May 28, 2011, 18:35 ---С интерес изгледах филма,и много ми хареса.Много истина се каза в него.
--- End quote ---
благодаря, Иса!
Dilmana:
Между другото, това, което видяхте в този филм е една много малка част от заснетия материал. Имаме материал и истории за още 3 филма. Много от хората, които интервюирахме и които бяха важни за темата, отпаднаха поради простата причина, че не може в един документален филм от 50 минути да се разкаже всичко.
Това пак във връзка с недоволството на Европомак.:)
EvroPOMAK:
Ъхъ, след кат видохме Турците, да очекваме да видем и Помаците - кога и как са прекрачвали границата, а за българо-езичните, нема нужда, щот те си стоят вътре отсам границата и не щат да прескачат синура. ::)
Доколкото, още не сме забурилье, в сайта на Помаците е интересно всичко световно къде и що става или е станало, но най-интересно е онуй деть са е случвало и се случва с Помаците. ???
И затуй да очекваме с интерес и следваща серия за Помаците - касметь за по-натам ! 8)
daczo:
Ъхъ, след кат видохме Турците, да очекваме да видем и Помаците - кога и как са прекрачвали границата, а за българо-езичните, нема нужда, щот те си стоят вътре отсам границата и не щат да прескачат синура. ::)
Доколкото, още не сме забурилье, в сайта на Помаците е интересно всичко световно къде и що става или е станало, но най-интересно е онуй деть са е случвало и се случва с Помаците. ???
И затуй да очекваме с интерес и следваща серия за Помаците - касметь за по-натам ! :D :D :D Българо-езичните,не дизертират.Техните дядовци са умирали,те да не прискачат синура.
isa71:
--- Quote from: Dilmana on May 31, 2011, 13:52 ---благодаря, Иса!
--- End quote ---
Аз съм свидетел на тези събития,нямам думи с които да опиша как хората си събираха покъшнината и трябваше за 24часа да напуснат страната,и след това им събаряха къщите.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version