Български > Кино и видео филми

ГЬОЧ – ДА ПРЕКРАЧИШ ГРАНИЦАТА!

<< < (3/34) > >>

Dilmana:

--- Quote from: isa71 on May 28, 2011, 18:35 ---С интерес изгледах филма,и много ми хареса.Много истина се каза в него.

--- End quote ---
благодаря, Иса!

Dilmana:
Между другото, това, което видяхте в този филм е една много малка част от заснетия материал. Имаме материал и истории за още 3 филма. Много от хората, които интервюирахме и които бяха важни за темата, отпаднаха поради простата причина, че не може в един документален филм от 50 минути да се разкаже всичко.
 Това пак във връзка с недоволството на Европомак.:)

EvroPOMAK:
Ъхъ, след кат видохме Турците, да очекваме да видем и Помаците - кога и как са прекрачвали границата, а за българо-езичните, нема нужда, щот те си стоят вътре отсам границата и не щат да прескачат синура.  ::)
Доколкото, още не сме забурилье, в сайта на Помаците е интересно всичко световно къде и що става или е станало, но най-интересно  е онуй деть са е случвало и се случва с Помаците.  ???
И затуй  да очекваме с интерес и следваща серия за Помаците -  касметь за по-натам ! 8)

daczo:
Ъхъ, след кат видохме Турците, да очекваме да видем и Помаците - кога и как са прекрачвали границата, а за българо-езичните, нема нужда, щот те си стоят вътре отсам границата и не щат да прескачат синура.  ::)
Доколкото, още не сме забурилье, в сайта на Помаците е интересно всичко световно къде и що става или е станало, но най-интересно  е онуй деть са е случвало и се случва с Помаците.  ???
И затуй  да очекваме с интерес и следваща серия за Помаците -  касметь за по-натам ! :D :D :D                                                                              Българо-езичните,не дизертират.Техните дядовци са умирали,те да не прискачат синура.

isa71:

--- Quote from: Dilmana on May 31, 2011, 13:52 ---благодаря, Иса!

--- End quote ---

Аз съм свидетел на тези събития,нямам думи с които да опиша как хората си събираха покъшнината и трябваше за 24часа да напуснат страната,и след това им събаряха къщите.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version