Български > Кино и видео филми

ГЬОЧ – ДА ПРЕКРАЧИШ ГРАНИЦАТА!

<< < (4/34) > >>

ibrahim65:
Здравейте приятели, вече мога и така да ви наричам, ако позволите разбира се, и аз искам да взема отношение по филма, и мога да кажа че съм много разорачарован, очаквах нещо по силно но и на това берекят.Мен ма изненадаха главните герои, особено Зейнепа която е чиста ПОМАКИНЯ от Корница, но сега категорично отказва да е такава, просто спори че е туркиня.Питам каква е цената за да се прероди човек в нещо друго ,няма значение в какво Българин, Турчин ,или Гаджал може би кариерата, или` ПРОСТОТИЯТА `затова казаните ми думи по нагоре за Зейнепа си ги взимам обратно.Вярвам че ще дойде време да видим  и много по хубави неща ,но когато му дойде времето за сега толкос ,а да имаше и един филм Открадната очи.

EvroPOMAK:

--- Quote from: daczo on May 31, 2011, 20:52 ---.............. Българо-езичните, не дизертират. Техните дядовци са умирали,те да не прискачат синура.
--- End quote ---
Българо-езичните и то христиени, не само дезертират, ами бегат най-силно и то по тая логика, най-много предават своята родина, оти бегат най-далече от своята родина - чак по Северните и Южни Америки, дори и по Австралиите и Океаниите, та да не могат хич да се връщат от дезертьорството си.  ::)
А, за Помаците, като разноезични, винаги се връщат в някоя от родините си, ако имат възможност, че те Помаците май имат най-много родини на света - поне 4-5 такива, която невгаш е била една, ама разни-безобразни са я разделили с мрежи и с граници.  :o ;D ;)

daczo:
Дилмано,Дилмано, вижда се че няма нужда от такива филми.Само събуждат комплексите на така наречините евро.Не се прави на друга Балева.Не забравяй своя род.Болгаро-еэичници не забравяйте че сте болгари,а след това евро.Жалко за тези хора,но эа тях е било най-важно името и  сами са избрали да напуснат.Никой не рязъл глави,не бесил,на кол не набивал.Колкото мога да вярвам на репортерите,спомням си как в Европа покаэваха сърдечно приемане в Турция.Как се късът омраэните български паспорти. Как се чакаше на Турски кораби във Варна.Такива възможности не са имали тракийските българи,нито сираците от беломорска Тракия.Эа тях направи филм,или вэеми по-хубаво име, не такова болгаро-езично.Сега е свобода и всеки може да има каквото си иска.

ibrahim65:
Мене ме боли повече за Българите който напуснаха България така и неможаха да се справят с живота си и испъкна един много жалък портрет представят ги за цигани когато кажиш че си от България.

daczo:
Ibrahim65,прав си,прогонини от комунистическа мафия,без да знаят езици ,без блиски и приятели се лутат по света.Тези хора са за жалост.На тези българи никой не помага,за тях филми се не правят.Нямат европейски фундуши,както циганите.Някога,някой дано ги събуди.А сега душманите нека се радват.На тези които са успели,а са забравели от къде са излезли,има поговорка.,,Пази боже сляп да прогледа,,.Българите не са имали и нямат приятели.Сами да си стъпят на краката.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version