Български > Bестник
Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !
mustafa_b:
--- Quote from: Hashashin on May 23, 2011, 21:17 --- Права си, но нали виждаш, че всичко в нашата България се използва за извличане на лични ползи. Поради това ми е ясно защо Мустафата точно сега се е разписал. Но, нека наистина престанем, защото политиката ни идва малко в повече. Много правилно беше мнението на Караибрахим.
--- End quote ---
Никак не е трудно да се досети човек, че това са писаници на Балканджия. Вечният спамер. Приятелю, тотално си е объркал. Тук съм по-съвсем различни причини и най-вече заради човека в средата на снимката, Мустафа Богутеволу - един от създателите на този сайт, с когото се видяхме преди дни и на когото обещах, че ще се върна в помак.еу.
Hashashin:
--- Quote from: mustafa_b on May 24, 2011, 18:07 ---Никак не е трудно да се досети човек, че това са писаници на Балканджия. Вечният спамер. Приятелю, тотално си е объркал. Тук съм по-съвсем различни причини и най-вече заради човека в средата на снимката, Мустафа Богутеволу - един от създателите на този сайт, с когото се видяхме преди дни и на когото обещах, че ще се върна в помак.еу.
--- End quote ---
А пък аз съм от Перник и ти вервам ;)
Hashashin:
--- Quote from: Азим on May 24, 2011, 19:57 ---След появяването на Mustafa_b усещам някаква паника у някои участници,не разбирам защо се нахвърляте толкова,та той е нужен на сайта,надявам се да се върнат и други хора които са не по малко нужни,знаете кого имам предвид...
--- End quote ---
Знам, кого имаш пред вид. И аз бих се радвал да се завърне Метката, защото така поне ще се завърже дискусия, тъй като той е интелигентен човек. Мустафата също е интелигентен, но има едни особености на характера, които пречат на нормалната дискусия. И навремето Караибрахим беше казал в какво ще се превърне сайта ако зависеше от Мустафа.
--- Quote from: KaraIbrahim on February 18, 2010, 21:32 --- Ако зависеше само от mustafa_b,сайта щеше да се нарича TALIBAN.EU
--- End quote ---
Освен това аз прозирам и политически мотив в завръщането му.
mustafa_b:
Спам, спам, спам... Някои хора продължанат да са тук само за да израждат темите в спам. Както и да е - аз направих своето, завърнах се в сайта и казах какво мисля по темата. Спирам. Който иска да продължава да си спами. "Спам за България".
Hashashin:
--- Quote from: mustafa_b on May 24, 2011, 20:20 ---Спам, спам, спам... Някои хора продължанат да са тук само за да израждат темите в спам. Както и да е - аз направих своето, завърнах се в сайта и казах какво мисля по темата. Спирам. Който иска да продължава да си спами. "Спам за България".
--- End quote ---
Не е спам Мустафа, а е изобличаване на срама на България, в които влиза и евтиното политиканстване демонстрирано от Атака и ДПС и играта им със съдбата на бедните хорица. А както е много ясно ти също си се завърнал за да политиканстваш използвайки тази срамна сцена от петък. Защо ан твоя сайт не обели макар и една дума за това, а дойде тук за да говориш от високата трибуна на www.pomak.eu ? Много ми е ясна целта ти и тя е политическа. Е това ако не е срам за България здраве му кажи...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version