Български > Bестник

Re: Срам за България - Shame for Bulgaria !

<< < (2/6) > >>

mustafa_b:

--- Quote from: Hashashin on May 23, 2011, 17:01 --- Мустафа, нещо предизборно се явяваш май. Събираме електорална подкрепа за кметския стол в Корница ли ;) Да не стане работата само като в "Столичани в повече"

--- End quote ---

Горното ми мнение бе в отговор на постинга на Расате за връзката на ДПС с Атака. Прописах в тази тема заради очевадното нарушаване правата на човека в държавата ни. С политиката отдавна съм скаран. 

Hashashin:

--- Quote from: mustafa_b on May 23, 2011, 19:15 ---Горното ми мнение бе в отговор на постинга на Расате за връзката на ДПС с Атака. Прописах в тази тема заради очевадното нарушаване правата на човека в държавата ни. С политиката отдавна съм скаран. 

--- End quote ---
Съгласен съм, че имаше очевадно нарушаване на правата на мюсюлманите от страна на лумпените от Атака и виновните трябва да си понесат последствията според закона. Но завръщането ти в нашия форум малко преди започването на предизборните кампании ми е малко съмнително, а и не на мен само. За да изкажеш възмущението си си имаш трибуна, а както гледам там си писал за FarmVille, а не си изказал възмущението си. Което ме навежда на мисълта, че го изказваш тук с цел. Предлагам да не се заблуждаваме, че не се занимаваш с политика тъй като и децата в Корница те познават и знаят с какво се занимаваш ;) Ама хайде, живи и здрави, да си мислим че си се завърнал тук воден от гражданската си съвест ;)

Rahmie:

--- Quote from: Hashashin on May 23, 2011, 19:58 --- Съгласен съм, че имаше очевадно нарушаване на правата на мюсюлманите от страна на лумпените от Атака и виновните трябва да си понесат последствията според закона. Но завръщането ти в нашия форум малко преди започването на предизборните кампании ми е малко съмнително, а и не на мен само. За да изкажеш възмущението си си имаш трибуна, а както гледам там си писал за FarmVille, а не си изказал възмущението си. Което ме навежда на мисълта, че го изказваш тук с цел. Предлагам да не се заблуждаваме, че не се занимаваш с политика тъй като и децата в Корница те познават и знаят с какво се занимаваш ;) Ама хайде, живи и здрави, да си мислим че си се завърнал тук воден от гражданската си съвест ;)

--- End quote ---

Komentarat ti e malko neumesten Hashashin...
Kakto ti taka i Mustafa imate pravo da izkajete menenieto si v temata... Neka prodaljim po temata a ne da predpolagame koi kakvi lichni celi goni... :)

Edna interesna publikaciya...

Боклуци на входа, боклуци на изхода – мафиоти отиват в парламента

Hashashin:

--- Quote from: Rahmie on May 23, 2011, 21:07 ---Komentarat ti e malko neumesten Hashashin...
Kakto ti taka i Mustafa imate pravo da izkajete menenieto si v temata... Neka prodaljim po temata a ne da predpolagame koi kakvi lichni celi goni... :)

Edna interesna publikaciya...

Боклуци на входа, боклуци на изхода – мафиоти отиват в парламента

--- End quote ---
Права си, но нали виждаш, че всичко в нашата България се използва за извличане на лични ползи. Поради това ми е ясно защо Мустафата точно сега се е разписал. Но, нека наистина престанем, защото политиката ни идва малко в повече. Много правилно беше мнението на Караибрахим.

Gelina:
Абе Балканджи,ти кой си та да казваш,кой ,кога да пише?Не можеш да стъпиш на малкия пръст на Мустафа_б. За разлика от теб,той винаги е желан в този форум! Капиш?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version