Български > Дискусии

Защо Арменците си запазиха имената по време на Възродителния Процес

<< < (21/53) > >>

onegavon:
Тая пък! Кога почнахте да служите , че и генерали искате.Това да не са ви изборни длъжности.Ти по принцип не си в час защото нямаш и основно образование.Липсва ти основата за това трескаш глупости и се излагаш.

ibrahim65:
onegavon-чо или си мери думите или ще запона и аз.
Ще питаш тогава каде са модераторите.

onegavon:
Тя самата си призна , че е трети клас ли беше или четвърти не помня точно.Никой не съм обидил и не съм нарушил правилата.Пиши каквото си искаш има си хора да преценяват.

skoti3:

--- Quote from: onegavon on June 02, 2012, 20:25 ---Тя самата си призна , че е трети клас ли беше или четвърти не помня точно.Никой не съм обидил и не съм нарушил правилата.Пиши каквото си искаш има си хора да преценяват.

--- End quote ---

Аз пък се чудя дали е Тя или Той. Такъв речник използва, които не са присъщи на жена. Да не говорим, че се майтапи и на травеститите. От една страна желае толерантност, но от страна на този потребител нито грам толерантност. Дори и са смешни арменските имена.

asparuh7777:

--- Quote from: havaika on June 02, 2012, 15:18 --- мюсюлмански имена

--- End quote ---
Имаш в предвид турски ли? ;) Кой ще си тури таралеж в гащите? Тия българи с турски имена да си се реализират в турция, а помаци реализирани в България, е нормално да са с български имена.  Тия дето си върнаха турските имена сега си лапат ****** от яд! ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version