Български > Дискусии
Защо Арменците си запазиха имената по време на Възродителния Процес
havaika:
--- Quote from: feggaria on July 13, 2012, 16:21 ---"Есил Дюран (с рождено име Исмигюл Дуран Наим[1]) е българска поп и поп-фолк певица от турски произход, известна с екстравагантното си сценично облекло и пластичните танци.
Исмигюл Дуран Наим е родена на 5 юли 1969 в Хасково. По време на Възродителния процес се казва Силвия Горанова. Завършва Националната музикална академия, естраден отдел, в класа на Ирина Чмихова.
Пее в Йордания, Кипър, на увеселителни кораби между Дания, Германия, Холандия, Норвегия и Англия. Участва в конкурса „Златният Орфей“.
Истинският успех за нея идва с издаването на дебютния ѝ албум „Есил Дюран“ (2001 г.). „Пайнер Мюзик“ продуцира и втория ѝ самостоятелен албум - „Елмаз“ (2004)."
Доста е поработила, за да постигне нещо и не знам в Дания, Германия и т.н. ДС да е имала някакво влияние. Но Есил е само един от многото примери. Да, много труд трябва, за да те оценят! Независимо българин ли си, не си ли....
--- End quote ---
До Чушкопека „Ако бях отказала да сътруднича, никога нямаше да ми позволят да уча повече. Трябваше да стана миячка на чинии и да бъда най-нещастната жена на света” – споделя Есил.
И защо Кеворкян си е Кеворкян преди 89г , а Исмигюл Дуран Наим става Силвия Горанова и са я работили "Работеха ме по „тънката линия” – твърди певицата"
На Кеворкян нали му са дали да води тв предавание без да го кръстят на Кирил,Нали? ;)
havaika:
--- Quote from: ЖАРКО ЖЕГЛЕВ on July 13, 2012, 16:26 ---Da pravilno e no veroqtno ne razbirat temata , veroqtno trqbva da e taka :
Za6to ne smeniha imenata na vyzrodenite Armenci prez vazroditelniq proces.
P. S. Kratko i ponqtno.
--- End quote ---
Темата , я разбират много добре компанията от Чушкопеци но се правят на ударени защото не им отърва въпроса ;) ;D ;D
skoti3:
Абе Хавайчо ти се радвай, че теб не са вербовали за агент на ДС ( то знае ли човек, трябва да видя дали има папка хавайчо :D ). Темата си е тема и ти започна да обвиняваш наляво и надясно, че нямало успели мюсюлмани. Просто както тя каза в онова време човек е нямал избор било то християни или мюсюлмани. Но хайде по е хубаво да се правим на единствени и неповторими мъченици. И за да успее Есил Дюран тя е успала след комунизма и това дали е била или не агент няма никакво значение. Изваждаш неща от контекста и манипулираш, но се вижда, че е започнала от нулата, а не като теб да злобеят. УУУ ЗЛОБО.
feggaria:
Обърнете се към тези, които са взели решение да се извърши възр. процес. Четящите тази тема едва ли могат да ви отговорят, вероятно не са били родени даже тогава. Потърсете в разни документи, може да откриете истината, макар да няма никаква полза за вас от това.
havaika:
--- Quote from: skoti3 on July 13, 2012, 16:37 ---Абе Хавайчо ти се радвай, че теб не са вербовали за агент на ДС ( то знае ли човек, трябва да видя дали има папка хавайчо :D ). Темата си е тема и ти започна да обвиняваш наляво и надясно, че нямало успели мюсюлмани. Просто както тя каза в онова време човек е нямал избор било то християни или мюсюлмани. Но хайде по е хубаво да се правим на единствени и неповторими мъченици. И за да успее Есил Дюран тя е успала след комунизма и това дали е била или не агент няма никакво значение. Изваждаш неща от контекста и манипулираш, но се вижда, че е започнала от нулата, а не като теб да злобеят. УУУ ЗЛОБО.
--- End quote ---
„Ако бях отказала да сътруднича, никога нямаше да ми позволят да уча повече. Трябваше да стана миячка на чинии и да бъда най-нещастната жена на света” – споделя Есил. :-X
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version