Български > Дискусии
Защо Арменците си запазиха имената по време на Възродителния Процес
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Kirkor51 on February 14, 2013, 12:30 ---
Ние ще почакаме Турция да стане член на ЕС и тогава ще видим! Дотогава - оставайте тука със здраве!
--- End quote ---
Kirkor'e, nyama zashto da chakash. V Istanbul ima okolo 100 000 armenci, koito sa pochitani, uvajavani i si jiveyat dobre v pylna svoboda. Ne ti mislya zloto razberi, pomisli malko i si spasi bydeshteto. Pozdravi!!!
havaika:
--- Quote from: Kirkor51 on February 14, 2013, 12:30 ---"Урузпия е анасъна ти бе, травестит! "
Поне като сте азиатци не можахте ли поне малко да се интегрирате и да се заразите с културните обноски на Европа или поне от нас помаците (като най старите мюсюлмани на континета дошли преди булгаритета) ;)
Не е културно гостенин да прави забележка на домакина.Като сте били репресирани в България имате си родина и може да се върнали в Азия.При нас е приложен геноцит и е факт признат от народното събрание , а за арменците нищо не са признали българските институции(освен шайка ДС агенти на БКП-КПСС) ;)
--- End quote ---
Kirkor51:
Писах и до модераторите, ще пусна и във Фейсбук ще се оплача и на арменския поп ,целият разговор-дискусия и тема, за да се види, че моят постинг беше цензуриран и манипулиран. Може ясно да види, че Sumbegi kurt ме цитира от постинг, който тук вече липсва. Липсва, защото в него бяха изнесени истини и псувни, които не са удобни на мъжа, наричащ се Хавайка!!!Явно той е от админите, но предпочита да се преструва, маскира(а ние милиционерите ги надушваме тия работи) на жена! Върни текста ми, бе хаймана!
Hadj:
Киркор,не знам какво ти е изтрито,на мен също се изтривани неща.В първия момент се ядосвам но като
се успокоя разбирам,че наистина съм бил писал неща които не са в добрия дон,въпреки че се старая
да не бъда прекалено груб.
ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
Бих искал да споделя една случка от 29 май 1899 годинаа.. Един 26 годишен mладеж търсеики решение на проблема когато преди 6 години изгубва крака си иска от Султана да му помогне. За да се намери решение на това писмо Абдулхамид го дава на администратора Паша Назми Хасан Хюсню. В рапора си той докладва на Султана че кракът е отрязан много високо поради което трябва протеата да бъде закрепана с помоща на корсет . След направените пресмятания за необходимите разходи се установява че са необходими за това 18 лири. След това е препратено на Везира Халил Ръфат Паша Съдразама за да бъдат изплатени парите търси разрешение от Султана. В края на документа с тънкост Абдулхамид Хан добавя че парите да бъдат изплатени от аттиъе-и-Сенъъе(подарък от Султана).
Въпросното искане е изпълнено в период от 2 месеца. Бихте били любопитни кой е бил с тази молба. Ще ви кажа. Това не е нито Ахмет или Мехмет това e синът на Киркор с име Онник . Тоест един арменски млaдeж ! Абдулхамид е последния благороден управител успял да управлява Османските народи като едно цяло, семейство.
Нo за съжаление нa 21 юли 1905 година един арменец ще направи опит за покушение стещу него.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version