Български > Дискусии

Положението на Мюсюлманите и имигрантите в Обединена Европа!

<< < (3/5) > >>

skoti3:

--- Quote --- Кои са силните в политиката днес.
--- End quote ---

Аз не съм, но през по-голямата част след 1989 ДПС имаха силна власт имаше мюсюлмани на отговорни позиции, но последното правителство ДПС не влязоха във властта заради Ахмед Доган, не заради нещо друго. Колкото до БКП, защо тогава като каже Доган гласувате за БСП, които са преки наследници на комунистите. Комунисти може да има и в ГЕРБ, но поне в БСКП върви по наслество, а голяма част от вас си гласуват за БСП особено когато каже Доган. Виждал съм някои са против Бойко Борисов и искат Станишев, който е пряк наследник на комунистите, баща му също е бил такъв.

--- Quote ---Какво им е пречило ли ? Имаш нахалството да задаваш подобен въпрос! >:(Ами да си спомним ,че помаците са прогонвани насилствено с войска от родните си места.Та в главите им е била последна грижа как да станат професори. >:(
--- End quote ---

Нахалство имаш ти да дрънкаш глупости. Щом някои помаци са успяли, защо да не могат и другите. Има някои помаци, дето учат на запад, има други не могат да си позволят това, както и при християните.  Колкото до прогонването имало е и много прогонени християни, които са били пращани в другия край на България поради една или друга причина. Дали заради това, че някой далечен роднина е избягал от страната, дали заради не съгласие с някои неща, но това е имало. Хайде спри да се представяш за великомъченик.

havaika:

--- Quote from: skoti3 on August 29, 2012, 12:03 ---
Аз не съм, но през по-голямата част след 1989 ДПС имаха силна власт имаше мюсюлмани на отговорни позиции, но последното правителство ДПС не влязоха във властта заради Ахмед Доган, не заради нещо друго. Колкото до БКП, защо тогава като каже Доган гласувате за БСП, които са преки наследници на комунистите. Комунисти може да има и в ГЕРБ, но поне в БСКП върви по наслество, а голяма част от вас си гласуват за БСП особено когато каже Доган. Виждал съм някои са против Бойко Борисов и искат Станишев, който е пряк наследник на комунистите, баща му също е бил такъв.

Нахалство имаш ти да дрънкаш глупости. Щом някои помаци са успяли, защо да не могат и другите. Има някои помаци, дето учат на запад, има други не могат да си позволят това, както и при християните.  Колкото до прогонването имало е и много прогонени християни, които са били пращани в другия край на България поради една или друга причина. Дали заради това, че някой далечен роднина е избягал от страната, дали заради не съгласие с някои неща, но това е имало. Хайде спри да се представяш за великомъченик.

--- End quote ---
   Какво нареждаш ти си вярваш само ти.Важно е хората какво мислятhttp://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676 ;)
 Гладния и натикания в ъгъла няма да ти чете глупостите.Само мисля ,че се прави огромна грешка като се дели народа на наши и ваши и хората отговорни за това трябва да са по затворите за разклащане на сигурността на държавата!Трябва да се примирите ,че има и мюсюлмани в тая държава. ;)

skoti3:

--- Quote from: havaika on August 29, 2012, 21:26 ---   Какво нареждаш ти си вярваш само ти.Важно е хората какво мислятhttp://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676 ;)
 Гладния и натикания в ъгъла няма да ти чете глупостите.Само мисля ,че се прави огромна грешка като се дели народа на наши и ваши и хората отговорни за това трябва да са по затворите за разклащане на сигурността на държавата!Трябва да се примирите ,че има и мюсюлмани в тая държава. ;)

--- End quote ---

Такива глупости измисляш ти. Мюсюлманите никой не ги е натъкал в ъгъла. В ъгъла ги натъкват такива анти помаци като теб дето им втълпяват глупости, и едва ли не, че са нежелани и колко са лоши християните. Да име бедни мюсюлмани, има богати мюсюлмани, които си позволяват екскурзии в чужбина, докато изкарват доходите си в България.  Има богати християни, има бедни християни, които едва свързват двата края. Ти не мислиш , че няма християни, които мислят, че в родния им град сякаш всичко е умрало, че не искат да емигрират. Има такива и не желаят да върнат заради беднотията.  Ако има някой, който дели хората на ваши наши, то определено си ти. Мюсюлмани има в тази държава има успели хора, които децата им от нищо не са лишени и учат в добри университети, подобно на християните, които също с много труд правят това. И нямам нищо против мюсюлманите, но имам против такива мръсни провокатори като теб, какво целиш не знам, но ти си си добре на заплатка, а аз е сега се прибрах от гроздобер, не съм някой шеф и т.н. Родопите са беден район, но беден район е Северозападна България. Няма нищо общо религията. Не отговори на въпроса как едни хора са успяли, а други не.

havaika:

--- Quote from: skoti3 on August 29, 2012, 22:38 ---Такива глупости измисляш ти. Мюсюлманите никой не ги е натъкал в ъгъла. В ъгъла ги натъкват такива анти помаци като теб дето им втълпяват глупости, и едва ли не, че са нежелани и колко са лоши християните. Да име бедни мюсюлмани, има богати мюсюлмани, които си позволяват екскурзии в чужбина, докато изкарват доходите си в България.  Има богати християни, има бедни християни, които едва свързват двата края. Ти не мислиш , че няма християни, които мислят, че в родния им град сякаш всичко е умрало, че не искат да емигрират. Има такива и не желаят да върнат заради беднотията.  Ако има някой, който дели хората на ваши наши, то определено си ти. Мюсюлмани има в тази държава има успели хора, които децата им от нищо не са лишени и учат в добри университети, подобно на християните, които също с много труд правят това. И нямам нищо против мюсюлманите, но имам против такива мръсни провокатори като теб, какво целиш не знам, но ти си си добре на заплатка, а аз е сега се прибрах от гроздобер, не съм някой шеф и т.н. Родопите са беден район, но беден район е Северозападна България. Няма нищо общо религията. Не отговори на въпроса как едни хора са успяли, а други не.

--- End quote ---
  ЧЕТИ!глупости измислям! >:(
http://srebaren.blogspot.com/2012/07/blog-post_26.html
 А това какво е ???http://www.otzvuk.net/news/bivalitsi-i-nebivalitsi-za-myusyulmanite-v-rodopite

Subeyi Kurt:

--- Quote from: havaika on August 30, 2012, 08:08 ---  ЧЕТИ!глупости измислям! >:(
http://srebaren.blogspot.com/2012/07/blog-post_26.html
 А това какво е ???http://www.otzvuk.net/news/bivalitsi-i-nebivalitsi-za-myusyulmanite-v-rodopite

--- End quote ---

10 август 1950 г.

Нота до турското правителство, с която се иска Турция да приеме 250 000 етнически тюрки, пожелали да се изселят, в срок от 3 месеца. Турция протестира, че Конвенцията за установяване от 1925 не предвижда масови изселвания и срокове. Икономиката й не може да поеме такава мощна изселническа вълна.
---------------------------------------------------
Типичен държавен гйонсуратлък.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version