Български > Дискусии

Исторически фалшификати ! Как митовете раждат фалшификации?

<< < (5/49) > >>

feggaria:

--- Quote from: Subeyi Kurt on July 30, 2012, 21:59 ---Егаси и куриозите. Този пък е на 180 градуса на терсене от унгареца дето разказваше на 5 ракийки за Булгарите. Аве ботев на кое да веруеме???  :D :D :D.Хан Курбат ( Курт ) тракиец ли е. :D Цял свят ви се смee бе, продължавайте да лавирате между народите докато разберете че сте ''от всякаде гонени, никъде приети''. За Турция не съм сигурен :D :D :D

--- End quote ---

Интересно мнение на човек, който сам не може да се определи какъв точно е българин, помак или турчин!

Subeyi Kurt:

--- Quote from: feggaria on August 14, 2012, 16:18 ---Интересно мнение на човек, който сам не може да се определи какъв точно е българин, помак или турчин!

--- End quote ---

Това твоето си е мерак на човек който няма друга работа освен да плямпа и да се интересува кой как се определя. Ако ти работеше поне малко пипето щеше да разбереш кой и какъв съм :D :D :D

feggaria:
Ами не мога да се наплямпам още! Толкова дълго бях на морално заточение във виртуалния Диарбекир, на което ме изпратиха бдителните цензури на форума, затова ми се плямпа толкова! Та ето още едно провокативно изказване:в България се определяш като помак, в Турция си казал, че си българин, а във форума си по-турчин от турците. Кажи какъв си?

Subeyi Kurt:

--- Quote from: feggaria on August 14, 2012, 16:35 ---Ами не мога да се наплямпам още! Толкова дълго бях на морално заточение във виртуалния Диарбекир, на което ме изпратиха бдителните цензури на форума, затова ми се плямпа толкова! Та ето още едно провокативно изказване:в България се определяш като помак, в Турция си казал, че си българин, а във форума си по-турчин от турците. Кажи какъв си?

--- End quote ---

В Турция понякога казвам че съм БУЛГАР с поучителна цел за да знаят че BULGAR'ite  са различни от българите, че БУЛГАР'ите говорят нашия Огузки език, че и те се цувстват Турци, че тези Булгар'и живеят предимно по Волга-Урал и Казан, че сме си кръвни братя с тях и пр. А за вас българите не им говоря защото що-годе си имат мнение :D :D :D

feggaria:

--- Quote from: Subeyi Kurt on August 14, 2012, 21:23 ---В Турция понякога казвам че съм БУЛГАР с поучителна цел за да знаят че BULGAR'ite  са различни от българите, че БУЛГАР'ите говорят нашия Огузки език, че и те се цувстват Турци, че тези Булгар'и живеят предимно по Волга-Урал и Казан, че сме си кръвни братя с тях и пр. А за вас българите не им говоря защото що-годе си имат мнение :D :D :D

--- End quote ---

Да, имат си мнение и то е много положително, но твоите съчинения за булгарите едва ли им говорят нещо, виж за БЪЛГАРИТЕ знаят много повече неща. Но ти си дошъл от България все пак, а тук има българи, не булгари и е странно, че не си се представил за помак, да не би да те е било срам?!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version