Български > Дискусии
Исторически фалшификати ! Как митовете раждат фалшификации?
Subeyi Kurt:
--- Quote from: feggaria on August 15, 2012, 10:31 ---Да, имат си мнение и то е много положително, но твоите съчинения за булгарите едва ли им говорят нещо, виж за БЪЛГАРИТЕ знаят много повече неща. Но ти си дошъл от България все пак, а тук има българи, не булгари и е странно, че не си се представил за помак, да не би да те е било срам?!
--- End quote ---
Не съм много сигурен че имат добро мнение, но ако продължавате да малтретирате молещи се мюсулмани по джамиите мнението никак няма да е добро.
Тук на Помаците им викат Помак Тüрклери, така че си е все едно дали си Помак или Тüрк
feggaria:
--- Quote from: Subeyi Kurt on August 15, 2012, 10:41 ---Не съм много сигурен че имат добро мнение, но ако продължавате да малтретирате молещи се мюсулмани по джамиите мнението никак няма да е добро.
Тук на Помаците им викат Помак Тüрклери, така че си е все едно дали си Помак или Тüрк
--- End quote ---
Кой ги малтретира? А, говориш за онзи ЕДИНСТВЕН случай, в който участваха група активисти на Атака, а не нормалните граждани на София, които са свикнали с тази молитва. И като говориш за Турция, я ми кажи в Истанбул колко български църкви има и къде са разположени? А там живея доста българи, включително и ти.
havaika:
http://www.bnews.bg/article-56749
Историчарите където копнат и само християнски гробове и основи на черкви намират ;D ;DА нашите прадеди къде са се изспарили ??? ::)
havaika:
--- Quote from: feggaria on August 15, 2012, 11:50 ---Кой ги малтретира? А, говориш за онзи ЕДИНСТВЕН случай, в който участваха група активисти на Атака, а не нормалните граждани на София, които са свикнали с тази молитва. И като говориш за Турция, я ми кажи в Истанбул колко български църкви има и къде са разположени? А там живея доста българи, включително и ти.
--- End quote ---
Има църкви и то много и даже повече от 1000г запазени. ;)Ама кой да чете ;D
feggaria:
--- Quote from: havaika on August 17, 2012, 13:44 ---http://www.bnews.bg/article-56749
Историчарите където копнат и само християнски гробове и основи на черкви намират ;D ;DА нашите прадеди къде са се изспарили ??? ::)
--- End quote ---
Копаят археолозите, а вашите деди и те са били в тия християнски гробове, но през 15 век нещата се променят.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version