Български > Дискусии

Кюрдите

<< < (9/10) > >>

Subeyi Kurt:
Израелски антитерорист: Опитен агент веднага би разпознал атентатора по ненормалното му държание Аз съм силно убеден, че при наличието на наши агенти, този човек на момента щеше да бъде разследван. Дали има билет, паспорт, кого чака..., изобщо какво търси там! От него се изискват отговори на едни изключително прости въпроси, които обаче много ще го затруднят, ако не е редовен пътник. И именно за това става въпрос", каза още Йефет
--------------------------------------------------------------------
Byah kazal che BG ima vina za tozi ter.atentat. Eto izraelcite vi go kazvat kolko ste kalpavi kato dyrjava 8)

zinia:

--- Quote from: subigi kurt on July 26, 2012, 19:48 ---И ти си прав scoti3, аз следя само пресата, но и предавания на живо как полицаите се правят че ужким пазят някои от побеснели псета. Помисли си за миг че мюсулмани нападат молещи се в църква. Еeе, тогава какво би станало, не мога да си го представя че съм надалечко от вас. Би ли ни го описал накраце :D :D :D :D :D ;D

--- End quote ---

Кажи колко пъти в София или другаде мюсюлмани са нападани по време на молитва, освен случаят с "Атака"? И защо ти изтерзаният, изтреблен и т.н. помак отиде точно в Турция, а не другаде в Европа или Америка да речем. И още нещо ми обясни: Ако помак и българин се скарат то това ще се определи като нетолерантност от страна на българина, нали? А ако се скарат българин с българен  или помак с помак, това как се нарича?

zinia:

--- Quote from: subigi kurt on July 27, 2012, 08:29 ---Израелски антитерорист: Опитен агент веднага би разпознал атентатора по ненормалното му държание Аз съм силно убеден, че при наличието на наши агенти, този човек на момента щеше да бъде разследван. Дали има билет, паспорт, кого чака..., изобщо какво търси там! От него се изискват отговори на едни изключително прости въпроси, които обаче много ще го затруднят, ако не е редовен пътник. И именно за това става въпрос", каза още Йефет
--------------------------------------------------------------------
Byah kazal che BG ima vina za tozi ter.atentat. Eto izraelcite vi go kazvat kolko ste kalpavi kato dyrjava 8)

--- End quote ---

Българино ювиги, ако са видели някой като тебе с основание биха ни нарекли калпави. То и ти в Турция какво ли лице ни създаваш, нали си казал, че си българин, било те е срам да кажеш, че си помак.  Ама толкова си комплексиран от българите че няма накъде! Направо ще започна да се радвам.

KaraIbrahim:

--- Quote from: zinia on July 27, 2012, 09:33 ---Българино ювиги, ако са видели някой като тебе с основание биха ни нарекли калпави. То и ти в Турция какво ли лице ни създаваш, нали си казал, че си българин, било те е срам да кажеш, че си помак.  Ама толкова си комплексиран от българите че няма накъде! Направо ще започна да се радвам.

--- End quote ---
   В Турция никой не се срамува да каже,че е помак.Иди и провери сама,за да повярваш.
Виж,в България все още има места,където човек го е СТРАХ да си признае произхода.И те никак не са малко.
А че службите в България са калпави  спор няма.Обслужват само политически интереси и за същинска работа не стават.Но кой ти разбира от тези неща?

Subeyi Kurt:

--- Quote from: zinia on July 27, 2012, 09:30 ---Кажи колко пъти в София или другаде мюсюлмани са нападани по време на молитва, освен случаят с "Атака"? И защо ти изтерзаният, изтреблен и т.н. помак отиде точно в Турция, а не другаде в Европа или Америка да речем. И още нещо ми обясни: Ако помак и българин се скарат то това ще се определи като нетолерантност от страна на българина, нали? А ако се скарат българин с българен  или помак с помак, това как се нарича?

--- End quote ---

Ако бях желал да ме наричат българин сега нямаше да съм извън БГ, за което съм благодарен на всевишния, че не съм между вас.
Ти горката още не си cхванала къде е тревожното и кои са виновните. Виновно е цялото общество и по-конкретно тези които го лумпенизираха. Виновни са избирателите, които не вдявят че болния ви лидер е част от играта която я играе сокола със старите правила. Виновна е новата система в която полицията ги обслужва и затова не взема адекватни мерки за преодоляване на подобни инциденти. Иначе как ще си обясниш случая където бесни кучета нападат молещи се в божи храм.  Я се поразмисли малко преди да бръщолевиш врели некипели.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version