Български > Bестник

Процеса срещу 13 български мюсюлмани, Пазарджик.

<< < (22/36) > >>

onegavon:

--- Quote from: ЖАРКО ЖЕГЛЕВ on November 08, 2012, 08:59 ---Изминаха повече от два дни и аз все още  чакам от теб доказателството че в България има радикален ислям и  че те изобщо си няма връзка с ДАНС.   

--- End quote ---

Доказателствата се събират от следствените органи и се предоставят на съда. Той решава дали да ги приеме и в каква степен.Ще трябва да изчакаш края на делото и ще ти се изясни.

Значи продължавате с обидните квалификации:бесни кучета,серсеми,атакаджийска свиня-Това на вниманието на модераторите!!!! :o
 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Така да продължим с изстъплениятана ислямистите по света, а по- късно и унас ,ако не бъдат спряни.:

04,112012г.В Додома Танзания 122 последователи на (Association for Islamic Mobilisation and Propagation — UAMSHO),предизвикали по- рано и безредици в Дар ес Салам са нападнали три християнски църкви запалили са ги и са малтретирали богомолците.Инцидента е предизвикан от уж от малко момче обвинено в "оскверняване на Корана"-След като били информирани за случая по време на молитва в местната джамия тълпата се втурнала да търси момчето и се е стигнало до споменатите произшествия.

На 06,112012г  лекар - християнин индийски гражданин е намерен мъртъв с осем наранявания едното смътоносно/прерязан гръклян/ в болницата Ахалия в Абу Даби .Той е работил там като уролог,убит е от пакистанския мюсюлманин Мохамед Джалил , като отмъщение за убития му баща в Кашмир през 1989г.

06,112012г. Взривена е католическата църква в гр. Енугу Южна Нигерия жертви няма. Фундаменталиската организация " Боко Харам " е поела отговорност за атентата.Досега нямаше атентати в южната част където живеят християни , а само в северната където християните са малцинство.Толкоз за религиозната тлерантост.

Има и други новини за репресии , ама стана късно .Утре продължавам то ще излязат още така ,че не знам дали ще насмогна да ги превеждам.

Suleyman.45:
Kvichi si,gruhti si-yavno tova te pravi spokoen.ako ne beshe jalko shteshe da bude smeshno.

onegavon:
Важното е да се предотврати публикувното то мен да се случи в България. За целта съда в Пазарджик трябва да бъде безкомпромисен и цялото ни общество да бъде бително.

Сульо, като няма какво да напишеш смислено си трай!

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:

--- Quote ---Важното е да се предотврати публикувното то мен да се случи в България.
--- End quote ---

Dokaji radikalnoto izqvlenie na tezi hora, dokaji de .

Родопчанин:
Номен 1 . http://www.vbox7.com/play:6d8cc6e5?r=google
Какво да ти доказвам на тебе , каквото и да се напише ти го отхвърляш. Дори само признанията на Ахмед Муса през 2002 г. са достатъчни, държвата го осъди, и пак продължават. Какво да ти доказвам повече Мюсюлмани от Пазарджик: има радикален ислям

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version