Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
Nazmi:
Тук съм в този Сайт благодарение на един разказ спомен написан от Рахмие за моето родно село Туховище,не ми се пише откровено,но виждайки различните мнения все си мисля аз обикновения помак мога да съм от полза за народа ни след нас,писаното остава вековно.Далеч съм от мисълта да споря,или да налагам мнението ми,в тази насока ми се иска да има градивна критика,идвам от друг Сайт,харесва ми тук.Дано Модераторите- Админи да го разберат и в името на Сайта да се изказваме подготвени.Мнението ми не бе по Темата.за което моля разбиране,нов съм.. :)
Dobrev:
--- Quote from: Snake on November 22, 2008, 11:11 ---Na boqndobrev.com,bashtamu e musulmanin,maika mu musulmanka-toi za6to ne e musulmanin a e hristiqnin{subotqnin}.
--- End quote ---
Това пък откъде го измисли?
Да не си бил на кръщенето ми? Или някой пак сериозно те е подхлъзнал?
Не, нито съм съботянин, нито съм християнин.
Snake:
A kakuv si ti i roditelite ti ,da nebi da ste katolici ili protestanti.Nqma nishto losho v tova ,ti si izbirash koq religiq da izpulnqvash a ne az.
halikan:
Nazmito za6to neuvajava6 mnenieto na tezi hora,istinski hora ane kakto ti kazva6 horica kogato te se opredelyat kato turci,uveryavamte te nebarkat ponyatiyata tur4in ,musulmanin nezavisimo 4e nesa bili v Amerika tesa dori mnogo po golemi hora ot nas,pita6me kakvo 6temi pomogne da razbera kakvi sase opredelyali predcitemi,az sam tehen naslednik Nazmi,kru6ata rajda kru6i.yabalkata yabalki,az ako izmetna to kakav sam,zna6li do predi nyakolko godini po svatbite momite po4ti vsi4ki byaha s karpi,s rokli,fustani a sega sa s kasi poli,a majete s obici,a znae6li na6ite predci kolko silno vyarva6ti sa bili,a sega kajimi kolko ot tvoite priyateli i blizki darjaha oru4 poslednia Ramazan,ni6to li4no no nazle varvim
Nazmi:
quote... Далеч съм от мисълта да споря,или да налагам мнението ми,в тази насока ми се иска да има градивна критика,uважавам всяко мнение,както и аз споделям моето.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version