Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (99/454) > >>

Isyankar:

--- Quote from: Gelina on April 19, 2009, 13:59 ---Не усещаш ли,че взе да ставаш много груб! Дай го по кротко! Стига вече с термините "рязани пишки" и "комплексирани мюсюлмани"!

--- End quote ---

Съжалявам от устата на жена да чуя това първото с "рязана" - даже ме е срам да ти отговоря. Не ти отива.

А в комплексиран мюсюлманин не виждам нищо лошо. Или комплексирани мюсюлмани не съществуват ? Така ли смяташ ? Само комплексирани християни ли има ? Или изобщо няма комплексирани хора на света ? Айде и ти не скачай сега, че си обидена ...

Isyankar:

--- Quote from: havallar on April 19, 2009, 14:00 ---Пак ти е грешна информацията.В Смолян при съотношение 50/50% има седем църкви и само едничка джамия и то не голяма.

--- End quote ---

Няма ли да хванеш някоя махала и да проброиш и там съотношенията. Аз ти говоря за национално ниво. Какво да направя ,че като са ги строили не са мислили и са правили по 5 в село, а в друго хич няма ? Пак ли аз съм виновен ? Да се изнесем всички християни, ако искаш, за да може по пропорционално да се строят джамиите...

А в Смолян да те уверя, че съотношението не е 50 на 50, християните в Смолянска област са съсредоточени в най-голяма степен в областния град и там те са над 20 000, при все, че целия град е малко над 30 хил...Ама айде да не влизаме в тая тема, че тогава в Хасково с едната църква и няколкото джамии и съотношенията ще стане страшно ... Да сравняваме националното ниво ... Това, че не са строени със замисъл тези джамии аз ли съм виновен ...

havallar:

--- Quote from: Isyankar on April 19, 2009, 14:06 ---Няма ли да хванеш някоя махала и да проброиш и там съотношенията. Аз ти говоря за национално ниво. Какво да направя ,че като са ги строили не са мислили и са правили по 5 в село, а в друго хич няма ? Пак ли аз съм виновен ? Да се изнесем всички християни, ако искаш, за да може по пропорционално да се строят джамиите...

А в Смолян да те уверя, че съотношението не е 50 на 50, християните в Смолянска област са съсредоточени в най-голяма степен в областния град и там те са над 20 000, при все, че целия град е малко над 30 хил...Ама айде да не влизаме в тая тема, че тогава в Хасково с едната църква и няколкото джамии и съотношенията ще стане страшно ... Да сравняваме националното ниво ... Това, че не са строени със замисъл тези джамии аз ли съм виновен ...

--- End quote ---
Село Чокманово 100 житела 2 църкви.С Сарафимово 84 житела 2 църкви.с Фатово 16 житела 2 църкви.да продължавам ли?

Isyankar:

--- Quote from: havallar on April 19, 2009, 14:10 ---Село Чокманово 100 житела 2 църкви.С Сарафимово 84 житела 2 църкви.с Фатово 16 житела 2 църкви.да продължавам ли?

--- End quote ---

Джанъм на Луната ли са тия джамии тогава ? Казвам ти, че в Р БЪЛГАРИЯ има ПОВЕЧЕ ДЖАМИИ на глава мюсюлмани отколкото църкви на глава християни .... Пак ли са ти малко джамиите ? Ами направи в тези села - аз ли съм виновен, че не са мислили къде да ги строят тия джамии като са ги строили ...

havallar:

--- Quote from: Isyankar on April 19, 2009, 14:12 ---Джанъм на Луната ли са тия джамии тогава ? Казвам ти, че в Р БЪЛГАРИЯ има ПОВЕЧЕ ДЖАМИИ на глава мюсюлмани отколкото църкви на глава християни .... Пак ли са ти малко джамиите ? Ами направи в тези села - аз ли съм виновен, че не са мислили къде да ги строят тия джамии като са ги строили ...

--- End quote ---
Цифрите говорят .

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version