Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (177/454) > >>

Jack:
 ;D

EvroPOMAK:
Ами, така се случва в живота май - ПроБолгарите крадат от Помаците, а пък Макодонците крадат от Болгарите.  :D
Откраднатото от нашите най-стари Помаци също се открадва от най-новите балкански Крадци!  ;D
Които имат - имат и след това много от тях крадат имането им.  ::)
Помаците са имали най-много и затоваот векове всеки краде от тях.  8)
Междинните балкански крадци са като кръгооборотните такива на казармените служебни вещни кражби - всичко се върти вътре в един кръг и се препредава от един на друг.  ::)
А, случая най-ощетени са Помаците - но те винаги са имали в повече и са раздавали - раздавали, ей така на воля и доброволно и доброзорно, а които не са имали възможност да получат - са си пооткрадвали - я песни, я музика, я носии, я обичаи, я цял един Помашки народ, даже и техни територии, ама киньа да ги правиш - та нема да прилагаме Крумовите правилници и фермани на наште комшии вътрешни и външни - току виж всички шье ходят оскатени от това старо законодателство и дори цяла една Велика Нация !  ;D :) ;) 

ibrahim65:
Това Е за  Jack  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-* ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-*

EvroPOMAK мерси за подкрепата брат да си жив и здрав както винаги оригинален силен и остър направо ме кефиш.

Пущам ви тази песен и ми кажете каква Е но доста от подобните песни ги подправят от буба на татко и тем подобни.
За мене това не е само кражба или печелене на пари а много по жестоко защото обезличават цял един народ.
По важното е да се пусним по ниско към корена и ще видим оригиналностът на извора който стига и за комшите........

http://www.youtube.com/watch?v=fWsQ5nUQ1S8&feature=player_detailpage#t=116s

ibrahim65:
Здр-те приятели гледам че някой хора като  omega2 и подобните се интенересуват от автобиографията ми ТА реших да ви се представя че да не изгори някой друк вместо мен. Научих че вместо за мен в родното ми село ДС са разпитвали за погрешни хора за това сметнах за нужно да ви се представя.

Казвам се Ибрахим Кърпачев син на  Ибрахим Кърпачев род. съм в с. Лъжница общ Гоце Делчев окрък Благоевградски.
Образуванйе основно завършено в с.Лъжница женен за Сафа имам две деца син и дъщеря и четири внуци.
Синът ми също Ибрахим живее в София женен за Българка дъщеря ми Фериде живее в грд Визе ,Vize,Турция женена за Турчин.
Аз от началото на демокрацията се мотаех по София ту в СДС-то ту в......кадето ми падне но не успях да направя кариера.
Като ми бяха затворени всички врати реших да се преселя в Турция при семеиството ми който от доста време бяха там.

Rasate:

--- Quote from: EvroPOMAK on November 20, 2011, 11:27 ---Ами, така се случва в живота май - ПроБолгарите крадат от Помаците, а пък Макодонците крадат от Болгарите.  :D
Откраднатото от нашите най-стари Помаци също се открадва от най-новите балкански Крадци!  ;D
Които имат - имат и след това много от тях крадат имането им.  ::)
Помаците са имали най-много и затоваот векове всеки краде от тях.  8)
Междинните балкански крадци са като кръгооборотните такива на казармените служебни вещни кражби - всичко се върти вътре в един кръг и се препредава от един на друг.  ::)
А, случая най-ощетени са Помаците - но те винаги са имали в повече и са раздавали - раздавали, ей така на воля и доброволно и доброзорно, а които не са имали възможност да получат - са си пооткрадвали - я песни, я музика, я носии, я обичаи, я цял един Помашки народ, даже и техни територии, ама киньа да ги правиш - та нема да прилагаме Крумовите правилници и фермани на наште комшии вътрешни и външни - току виж всички шье ходят оскатени от това старо законодателство и дори цяла една Велика Нация !  ;D :) ;) 

--- End quote ---

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Все ме карате да се смея.

Они така врекат и македоноидите-ние сме и окрали историята,ние сме и окрали фолклора-сега иде ,ке ние сме окрали и помакето-е па одете се дорлайте сос македонето-кои сме окрали помакето или их-оти ми се струва,че тоа фолклор е само болгарски и потоа си прилича и сос помашкио и сос македонскио.Оти и вие и тия са се болгарене.

Ае остани сос могу здраве

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version