Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (176/454) > >>

sultan selim:

--- Quote from: Rasate on November 18, 2011, 20:10 ---Айде стига сте се лаяли-дайте да пишем по темата.

--- End quote ---
ти  неси   помак  по  ква  тема  ще  пишеш   само  си   чешеш   задника  с  помашки......

Hasan Ismail:
           Рассате,Рассате  ептем се изложи.Ще ти секнат субсидиите от даващите такива,на такива като теб.Аллах Рахмет да ти прави.
Такава излация..... Вземи,че си оди.Ти не си за Нас помаците.

Subeyi Kurt:
Rasate: Айде стига сте се лаяли-дайте да пишем по темата.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rasate, ''Şapka düştü kel göründü''  значи ''Падна ти капата / калпаку та ти се виде келавия шиник''  Очевидно е че ти си от друг матреял който не пасва с духа на този форум.
Разчитам на съзнанието ти което вече ще те държи далеч от тук. Амин / Амен

ibrahim65:
Здр мисля че е дошло време да си поговорим за ФОЛКЛОРА на ПОМАЦИТЕ
това е материя която е доста ощитена ограбена и присвоена от българите
дори е представена на светът като тяхна дори има присвоени ПОМАШКИ испалнители.
За това може да са дадът стотици случая аз ще дам само няколко например.......
Боряна Карпузова - Стига си одил, бе сине.......това е чиста ПОМАШКА песен
Николина Чакърдъкова прикали в пълният смисъл на думата дори е открала и НОСИЯТА на един колектив.
Случаите са толкова много че човек трудно ги разграничава защото българите имат по голями възможности от ПОМАЦИТЕ.

Jack:

--- Quote from: ibrahim65 on November 20, 2011, 00:31 ---Здр мисля че е дошло време да си поговорим за ФОЛКЛОРА на ПОМАЦИТЕ
това е материя която е доста ощитена ограбена и присвоена от българите
дори е представена на светът като тяхна дори има присвоени ПОМАШКИ испалнители.
За това може да са дадът стотици случая аз ще дам само няколко например.......
Боряна Карпузова - Стига си одил, бе сине.......това е чиста ПОМАШКА песен
Николина Чакърдъкова прикали в пълният смисъл на думата дори е открала и НОСИЯТА на един колектив.
Случаите са толкова много че човек трудно ги разграничава защото българите имат по голями възможности от ПОМАЦИТЕ.

--- End quote ---

Еее, стига с тия македонски номера де. Те и македонците така разправят, че българите са им "откраднали" историята, та сега цял свят им се смее.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version