Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Rasate on November 18, 2011, 20:10 ---Айде стига сте се лаяли-дайте да пишем по темата.
--- End quote ---
Аде се по меселето. Значи етнос, народност и нация са динамични явления. Някои изчезват от историята докато други се появяват или са в подготовка да се появят. Ето тази реалност глода на някои неовъзродители тук но те се правят на '' дръж ми капата'' ;D :D :)
omega2:
N
ibrahim65:
omega2 ти ме бъркаш с дядо мраз
но не само ти а и други го правят това
изглежда се интенересувате от мен.
Ако вдеиствително се интенересувате кажете да ви испратя ЕГН-то си.
Не съм женен е да имал съм доста приключения по София но пък да имам две деца това вече......
EvroPOMAK:
Като свързано с темата е радващо онова, че "Ибрахим" или други подобни от нас са Помаци и дано неговите или други деца също да се гордеят, че и те да се чувстват Помаци и да са живи и здрави сичьки! ::)
Освен това, май нема нищо лошо в това, даже е много иьяцье добре, всякакви други Помаци които знаят само турски или само помашки да се научават да говорят ако може и болгарски, както и онези Помаци които знаят само болгарски да се учат да говорят турски, помашки или нещо си там още друго за да ограмотяват световните селени и граждани и Велики нации, какъв читав и хубав народ са нашите Помаци. 8)
Ама, пък хептен е ашлашько да любопитстваме до безобразие, кой, къде, какво и по какъв начин е живеел той или семейството му, а пък дали някой си е учил и, или говорил на български, на турски, на каурски, на помашки, даже и на ахмашки, хич нема значение, бил той където и да е бил живял или се е смял, че аман от непомашки любопитковци! :o :)
Ако, е интересно на некой за бит, култура, традиции и всичко друго свързано с Помаците - да пита и разпитва - тук - все некой може да отговори, ама за разни други лични подробности като - егн-та, банкови сметки, имане, немане, борчове, другарки, кирки, лопати, брой овце в личното му стопанство и какво ли още не, а и всичко свързано с личния живот на всеки - то всеки си има лична поща и собствена пощенска кореспонденция - там да пита и да изнася факти секакви любознателни ! ::) :)
Hasan Ismail:
Цитат на Расате:Айди стига сте лаяли-дайте да пишем по темата.
Ако ние лаем,Ти защо Виеш? Ние ако сме кучета,Ти за какъв се мислиш?Ти за Нас си един подлизурко,който няма равен на себе си.Ти се правиш на историк,ама не си.Защо си мислиш,че си такъв?Ти си поръчков.И стига с твоите глупости,че Ни писна от теб.Ти Нас за псета Ни ли ни взе.Ай сиктир.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version