Български > Дискусии

Речта на помака Митхад Паша !

<< < (44/59) > >>

Hat:

--- Quote from: ves.K on March 09, 2010, 21:59 ---Предубеденият си ти -и стига с тия книжки -явно не ги обичаш много книгите -колко пъти да ти се казва че информацията ми е от хората живеещи там-от самите помаци от махалите.
Ти не живееш там но можеш чрез роднини да провериш това което казвам-и стига си потдържал неверни твърдения -срамота.

Гласувано ти е доверие-модератор си .

--- End quote ---
Ако информацията ти беше от хората по махалите,както казваш нямаше да пишеш толкова глупости.Всичко,което си казал сьм го проверил и няма нищо вярно с действителноста само голи твьрдения прочетени от нейде си...
Всяка година годишната ми отпуска прекарвам сред тези хора и главната ми цел е точно такава да изяснявам това,което ме вьлнува относно произхода ми.Не подьржам неверни твьрдения,както ти пишеш а тьрся истината в кристален вид.Няма от какво да се срамувам,главната ми цел е на всяка цена да вьзтьржествува истината и тя лека полека настьпва бавно и безвьзвратно.Виждайки този необратим процес се чуствам горд вестител на истината и това ми носи хармония и спокойствие в живота.Ти продьлжавай да лаееш неистово ние се нуждаем все още от катализатори на процеса.

sirrio:
Аз знам една приказка: "Когато фактите говорят и боговете мълчат". Явно hat предпочита да изопачава фактите (или пък е надминал боговете). ;)

Сидхарта:
Не знам какво си проверил но явно не си проверил както трябва и пишештият глупости си ти.
Защитаваш невярна твърдение-от незнание или нарочно.
Все си мисля че не е от незнание.
Във форума съм от преди теб и винаги съм се стремил да боравя с факти-и за първи път тук някой се опитва да изопачи фактите, който съм споделил.
Аз предлагам да се обърнем към съфорумци от този край ,да разпитат за местност''радювица'' да речем -има ли я или не между Цветино и Крантиите ,та да видим кой греши.

Hat:

--- Quote from: ves.K on March 10, 2010, 14:45 ---Не знам какво си проверил но явно не си проверил както трябва и пишештият глупости си ти.
Защитаваш невярна твърдение-от незнание или нарочно.
Все си мисля че не е от незнание.
Във форума съм от преди теб и винаги съм се стремил да боравя с факти-и за първи път тук някой се опитва да изопачи фактите, който съм споделил.
Аз предлагам да се обърнем към съфорумци от този край ,да разпитат за местност''радювица'' да речем -има ли я или не между Цветино и Крантиите ,та да видим кой греши.
Имаме модератор от този край Айше -предлагам да се обърнем към нея в този наш спор-ще и пиша на лични.

--- End quote ---
Това,че си тук преди мен не значи нищо просто сега си попаднал на точният човек.Обрьщай си кьм когото искаш няма изопачени факти от моя страна а само споделена истина.Това,че тя не ти харесва си е твой проблем.Не се опитвай да сееш заблуда сред сьфорумниците ни базирайки се на ненадеждни източници а в сьщото време да парадираш,че си водил разговори  и т. н. Помаците от Велинградско имат чисти души и сьрца и сеячите на поквара,като теб винаги са удряли на камьк.

Сидхарта:

--- Quote from: hat on March 10, 2010, 15:03 ---Това,че си тук преди мен не значи нищо просто сега си попаднал на точният човек.Обрьщай си кьм когото искаш няма изопачени факти от моя страна а само споделена истина.Това,че тя не ти харесва си е твой проблем.Не се опитвай да сееш заблуда сред сьфорумниците ни базирайки се на ненадеждни източници а в сьщото време да парадираш,че си водил разговори  и т. н. Помаците от Велинградско имат чисти души и сьрца и сеячите на поквара,като теб винаги са удряли на камьк.

--- End quote ---
Ти не си точният човек  а поредният заблуден .
Аз не сея заблуди ами ти сееш такива и ще ти го докажа.
Никой никъде не твърди че помаците от тоя край не са с чисти сърца и души .
Това че съществуват такива имена от далечното минало и факта че са просъществували и до днес е показателен за това кой сее поквара.
И имаи в предвид че имената на реки планини местности и пр. също са част от културата на общноста която ги населява-и отричането на дори част от тях е посегателство срещу тази култура - да се отричат елементи от нея апък да се афишира загриженост за нея е меко казано абсурдно.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version