Български > Помаци

Документи относно помаците/Documents About Pomaks

<< < (16/70) > >>

Isyankar:
Whitesnake, Metka, засрамете/ми се.

Говориш за либерални дискусии и какво ли не, а кой ще отговаря за гнусотиите и лъжливите мнения, които сте надробили в помашкия при това уж раздел при оня Лудия. Поне си замълчи - недей се излага повече. И като се почувстваш словесно победен - недей веднага минава на религиозна основа - ама вие това, вие онова....Религията не е за тези цели....

Whitesnake:

¨.....Ne barkai v 4ujdi gashti , shtoto neznaesh kakvo shte namerish!....¨

Pomashka pogovorka

abc:

--- Quote from: Whitesnake on April 25, 2009, 11:34 ---¨.....Ne barkai v 4ujdi gashti , shtoto neznaesh kakvo shte namerish!....¨

Pomashka pogovorka

--- End quote ---

Прозира страх, че може и нищо да не се намери...

Ерол:
Едвали ще се разбере дали е истина това което повечето твърдите че преди помаците са били християни.
На мен лично не ми пука, и ако ръзбера едвали ще се зарадвам или натъжа, но едно което знам е че живея в настоящето, и ако разбера произхода ми, няма да се променя нито какпа.
Религията, езикът, националността или расата прави човека? Отгворете си сами, аз знам че моят отговор на този въпрос е "никое"
Не знам какви сме били преди, но аз знам за мен че едно парче хартия или две-три думи няма да променят това което съм.

Rahmie:

--- Quote from: Erol_Ismetov on September 01, 2009, 04:00 ---Едвали ще се разбере дали е истина това което повечето твърдите че преди помаците са били християни.
На мен лично не ми пука, и ако ръзбера едвали ще се зарадвам или натъжа, но едно което знам е че живея в настоящето, и ако разбера произхода ми, няма да се променя нито какпа.
Религията, езикът, националността или расата прави човека? Отгворете си сами, аз знам че моят отговор на този въпрос е "никое"
Не знам какви сме били преди, но аз знам за мен че едно парче хартия или две-три думи няма да променят това което съм.

--- End quote ---

Bravo Erole!

Mlado momche, umno i vinagi govorish na myasto...

Evalla Nie pomacite imame nujda ot takiva talantlivi nashi detsa...!

Ne e tolkova vajno kakvi sme bili nyakoga v minaloto, nay-vajnoto e dnes kakvi se chuvstvame...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version