Author Topic: Правила на форума  (Read 20978 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PMK1

  • Avarage member
  • ***
  • Posts: 50
Правила на форума
« on: April 14, 2008, 00:30 »
.

Offline Тоска

  • Charter member
  • *****
  • Posts: 2347
  • Gender: Male
  • % 100 + POMAK
Ynt: Правила на форума
« Reply #1 on: February 06, 2020, 22:02 »
Правила на форума:


1. В нашият сайт- пропаганда на  расизъм, сексуалност, политическа пропаганда, клевети и  неуважение към  хората които са свързани с религии, са нарушение на етиката в смисъл на цинични статии визуално, е ЗАБРАНЕНО!. Не трябва да бъде забравена началната цел за създаването на сайта ни, което е да представиме пред обширната аудитория от цял свят помашката култура, бит, нашите ценности и най-важното да не забравяме, че сайтат ни е международен.
 
2. Сайтът ни, на преден план оттдава значение, както на националната чувствителност,на членовете ни към тяхната родина, така също и чувствителността на нас помаците. Участниците в нашият сайт, е също така необходимо да обърнат внимание и не забравят нашата помашка чувствителност.

3. Преди да създадат (отворят) тема, членовете на форума трябва да проверят дали има вече отворена такава тема или не. За тази цел може да бъде използвана опцията „Търсене”.

4. Моля, информирайте отговорните за съответния раздел на форума администратори, ако преди тях забележите публикувани неприлични коментари (постове) или получите лично съобщение, съдържащо такива.

5. Използването на главни букви при писането във форума се приема като викане/крещене. Затова по принцип избягвайте използването на главни букви в коментарите (постовете) си.

6. Заглавието на темата трябва да обяснява същността и, а темите трябва да бъдат създавани в подходящите за тях раздели на форума.

7. Забранено е да се избира неморално потребителско име или подписът да бъде с политическа насоченост. Не се допуска да се използват политически символи или аватар с цел - реклама.

8. Членството Ви в сайта може да бъде прекратено, ако не посещавате форума в продължение на 3 (три) месеца.

9. Забранено е нарочното писане на безсмислици във форума, а също и на безсмислени e-mail съобщения.

10. Ако администраторите преценят, че някой коментар (пост) не е свързан с  разискваната тема, те могат да го преместят в друга, подходяща за него тема, или да го изтрият. Да изтрива коментари(постове) има право администратор. Не е позволено да бъдат отваряни нови теми, които са продължения или копия на теми, които са били вече затворени след изрично предупреждение за прекратяването на по-нататъшни коментари по тях.

11. Ще се изтриват всички коментари (постове) на такива участници във форума, които нарочно използват повече от едно потребителско име, за да създадат погрешното впечатление у останалите, че уж и други потребители са изразили мнение в тяхна подкрепа по някоя тема. Ако някой член на форума се регистрира са повече от един e-mail адрес и нарочно пише под различни имена, участието му тук ще бъде прекратено, а всички негови коментари (постове) ще бъдат изтрити.

12. Този форум беше основан и се поддържа с доброволно и аматьорско участие. Той не трябва да се използва от никого за користни цели и като цяло за цели, противоречащи на неговата идея.

13. Администраторите не са длъжни постоянно да припомнят правилата на членовете на сайта, които спокойно могат да се запознаят с тях тук.

14. Членове на форума, които не спазват неговите правила, няма да бъдат оставяни да пишат в него. Членството им може да бъде прекратено и без предупреждение.

15. Моля, отбележете си, че с всеки публикуван коментар вашето IP се записва, в случай че е нужно участието Ви във форума да бъде принудително прекратено или да се свържем с вашия интернет-доставчик. Вашето участие тук може да бъде принудително прекратено само в случай, че извършите значително нарушение на правилата на форума.

16. Официални езици на този форум са турският и българският. Английският – като международен език – може също да бъде използван. Други езици могат да бъдат използвани с разрешението на администраторите.

17. Персонални сблъсъци в този форум ще се трият незабавно. На членовете на сайта не се разрешава да публикуват във форума изпратени до тях Лични съобщения.

18. Да се рекламират тук други форуми, за да се привличат повече хора към тях, е забранено. Членството Ви в този форум ще бъде прекратено, ако нарушите това правило.

19. Администраторите на форума имат правото да четат и публикуват лични съобщения, съдържащи обидни и нецензурни обръщения и/или заплахи, ако бъдат известени за такива.

20. Ако публикувана тук информация или линк представлява риск/опасност за някого, моля, предупредете администраторите на сайта.

Промени от 20.12.2010

21. Публикуването на изображения, коментари и цитати с цел да бъдат унижени хора, институции, учреждения или правителства , особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт, е забранено. В такива случаи администраторите на сайта имат правото да прекратят без предупреждение достъпа на провинилите се лица до форума.

22. Aдминистраторите и Модераторите на форума имат право, без да дават
обяснения на когото и да било, да премахват определени теми и мнения, когато преценят, че последните нямат място във форума.

23.  Регистрирацията във форума е въпрос на личен избор и означава приемане на тези правила. Ако не сте съгласни с тях, вие сте в правото си да не го посещавате.

24.  Администраторите на форума имат право да променят тези правила по всяко време. Промените в правилата ще бъдат обявявани в секция „ОБЯВИ". Ако продължите да пишете във форума след тяхното публикуване, Вие автоматично се съгласявате с тях.

25. Pomak.eu се поддържа от независима група участници, които спомагат за неговото съществуване и развитие в свободното си време.
Единственото "заплащане", което получават за посветеното време и труд, е думата "благодаря" от потребителите.

26. Правилата в този форум се определят от правоимащите.С уважение:
Ръководството на сайта

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42