Български > Помаци
Edna turska narodna pesen v koato se pee za edna pomakinq
Пламен Пасков:
--- Quote from: pomak BG on September 11, 2008, 17:45 ---Не се засягай, понякога истината боли така е.
--- End quote ---
То ест, вие настоявате, че сте истина от първа инстанция и имате правото да споменавате дядото на този или онзи, то ест, да нанасяте семейни оскърбления?
Много мюсюлманско, няма що!
--- Quote ---И аз избухвам като ме засегнат. Благодарен съм ти за пожеланията. Е баш пък министерски пост. Мислишли че ще ме допуснат твоите хора до там. Та аз съм национален предател. Написъл съм книга в която няма национален шувенизъм в полза на тоз или оня и престои да излезе друга такава.
--- End quote ---
Графоманията е разпространено заболяване...даже и за тези, които не могат да пишат правилно.
Но поне за признанието - браво!
--- Quote --- Пък и коя партия да застане зад мен дори и тази на Доган не би ме поткрепила с тези напатки последно време. Като говорим за род и потекло трябва да си уверен че моите хора са много по-достойни пред Аллах от твоите бъди сигурен в това. Не че се хваля но фактите говорят без да спират.
--- End quote ---
Вие не само нескромно се хвалите, но продължавате да настоявате да обиждате родителите и семейството на други хора.
Г-н Хюсеин, за вас свещенният Рамазан нищо ли не значи?
--- Quote --- А колко по хубаво е това да си достоен пред Аллах от някакъв си началник българин от Пловдив, Девин или Смолян.
--- End quote ---
С една дума - българите са презрени, тях кучета ги яли...така излиза...
Някой питаше къде го има българомразието във форума.
Има ли още съмняващи се?
--- Quote --- Защото втория току виж го хванал рака или инсулта или пък някоя срамна болес и са е паралелизирал в някоя болница, докато Аллах е Вечен и Пречист от недостатъците на човека.
--- End quote ---
Пише са парализирал, а не паралелизирал, г-н Хюсеин.
Интересно, как смесвате в едно изречение такова безсрамие, неуважение и обида към човек с името на Аллах и възхвалата към него.
Теолог човек, при това историк, няма що...
--- Quote --- Колкото до образование не мисли че само твоите хора са образовани. Пожелавам ти напътствието на Аллах ти имаш нужда от него.
--- End quote ---
Ако визирате себе си, тъжна ни майка с такива "образование" теолози-историци.
Да оставим настрана правописните грешки...аз човека, нормалния човек, да не говорим за добрия мюсюлманин, не виждам тука, въпреки че се споменава името на Аллах.
pomak BG:
Пламене учудвате ме с вашата превързаност към исляма. Изглежда че участието ви в подобни фороми малко или много ви е повлияло положително в тази насока. Продължавайте за сега имате положителна оценка от мен. Не всички българи кучетата ги яли. Има българи достойни за уважение. Кучетата повече да ядат помаците лизачи, че човек без самодостойнство е един пълен идиот. Ще се старая да пиша от сега на татък по бавно за да не допускам правописни грешки с цел да разбирате това което пиша.
Пламен Пасков:
--- Quote from: pomak BG on September 11, 2008, 18:54 ---Пламене учудвате ме с вашата превързаност към исляма. Изглежда че участието ви в подобни фороми малко или много ви е повлияло положително в тази насока. Продължавайте за сега имате положителна оценка от мен. Не всички българи кучетата ги яли. Има българи достойни за уважение. Кучетата повече да ядат помаците лизачи, че човек без самодостойнство е един пълен идиот. Ще се старая да пиша от сега на татък по бавно за да не допускам правописни грешки с цел да разбирате това което пиша.
--- End quote ---
Май ме накарахте да се засрамя за острата си реакция...с този постинг...ако всичките ви бяха такива, и горния ми постинг нямаше да го има...
Но всички, независимо от старанията си...сме несъвършенни...
Nedim Mehmedoski:
Selam braka Pomaci! Jas mislam deka ovaa pesna e samo provokacija i nema nikakva kulturoloska vrednost. Frazite izreceni vo ovie nekolku stiha ne soodejstvuvaat voopsto so realnosta i zatoa ne bi trebalo nitu da se komentira. A za tvrdenjeto od nekoj si tuka oti Turcite vo Turcija sprema Pomacite (Torbesite) upotrebuvale navredlivi izrazi,od tipot "gjauri" toa se samo ludi izmislotini od nasite dusmani. Jas imam povece rodnini Pomaci sto ziveat vo R. Turcija nego vo mojot roden kraj vo Drimkolsko-Makedonija,i nikogas ne sum slusnal takvo nesto od niv. Naprotiv tie tamu se naj ceneti od site drugi i mislam deka se i naj uspesni i se vkluceni vo site sferi na turskoto opstestvo,od biznis do politika. Moi rodnini se policajci,doktori,advokati i oficeri na armijata. Ova go davam samo kako primer za tie sto iznesuvaat lagi i izmislici. A normalno eve jas ce gi narecam GJAURI onie sto se privrzanici na iblisot Bojan Sarev, taka da za takvite ima i logika!!!. Selam od Italia!
pomak BG:
Allah da bide dovolen ot tebe. Neka sega bugarite da velat ce nesmi bile edno. Pozdravi Fiat Chanovski ot Makedonija i Sadik Idriz Alabak ot Prizrensko.
Извинявай Бояне объркал съм ги оня не бил дядо ти а пра-чичоти Адил Джебираа. Все едно ако е бил като тебе е било редно. Незнам защо ама сред моите роднини не съм чувал за такъв случай.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version