Български > Дискусии
Честит храм на българите в Одрин
Snake:
Paskov ,da nebi sega bulgarskata curkva da se upravlqva ot drugi,nese li upravlqva pak ot DS,Dali Maksim e opredelen ot naroda ili e postaveno lice na komunistite ,kakvo 6te kaje6.Nie musulmanite pone izrinnahme nashiq muftiq -ot DS.Vie i tova nemojete,zna4i nikakva promqna nee nastupila pri vas hristiqnite v BG.Vie samo se upravdavate s DPS,ami vie s kakvo doprinesohte jivota v BG da stane po razli4en.Predi moje6e Ivan i Dragan za6toto sa bulgari da sa brigadiri ,a Osman i Asan ,na trustikata za6toto sa pomaci i turci.No sega nee taka,krivo vi e ,4e Osman i Asan stanaha s pari i rabotqt v 4ujbina,kopuvat si koli,apartamenti.Davam ti primer s predsedadelq na GERB-Cvetanov,kakvo kazva za nas pomazite: Tezi pomaci izkupiha Goce Del4ev,sega sa trugnali da kopuvat i Blagoevgrad.Zna4i nie nesme hora nali,nqmame pravo da kopuvame nali.Pri vas trqbva da nastupi promqna ,a ne da budete samo luje demokrati.
rcn:
--- Quote from: Snake on October 13, 2008, 09:15 ---Paskov ,da nebi sega bulgarskata curkva da se upravlqva ot drugi,nese li upravlqva pak ot DS,Dali Maksim e opredelen ot naroda ili e postaveno lice na komunistite ,kakvo 6te kaje6.Nie musulmanite pone izrinnahme nashiq muftiq -ot DS.Vie i tova nemojete,zna4i nikakva promqna nee nastupila pri vas hristiqnite v BG.Vie samo se upravdavate s DPS,ami vie s kakvo doprinesohte jivota v BG da stane po razli4en.Predi moje6e Ivan i Dragan za6toto sa bulgari da sa brigadiri ,a Osman i Asan ,na trustikata za6toto sa pomaci i turci.No sega nee taka,krivo vi e ,4e Osman i Asan stanaha s pari i rabotqt v 4ujbina,kopuvat si koli,apartamenti.Davam ti primer s predsedadelq na GERB-Cvetanov,kakvo kazva za nas pomazite: Tezi pomaci izkupiha Goce Del4ev,sega sa trugnali da kopuvat i Blagoevgrad.Zna4i nie nesme hora nali,nqmame pravo da kopuvame nali.Pri vas trqbva da nastupi promqna ,a ne da budete samo luje demokrati.
--- End quote ---
Това за Цветанов ако е верно че го е казал е много жалко. Мислех си че поне той е по-нормален.
Пламен Пасков:
--- Quote from: Snake on October 13, 2008, 09:15 ---Paskov ,da nebi sega bulgarskata curkva da se upravlqva ot drugi,nese li upravlqva pak ot DS,Dali Maksim e opredelen ot naroda ili e postaveno lice na komunistite ,kakvo 6te kaje6.
--- End quote ---
Ще кажа, че сте абсолютно прав за това.
Но при мюфтиството през последните 20 години нещата стоят точно толкова зле. Така че, ако ще си говорим за религиозните интитуции, неизбежно ще попаднем в ситуацията "Присмял се хърльо на мърльо"
--- Quote ---Nie musulmanite pone izrinnahme nashiq muftiq -ot DS.Vie i tova nemojete,zna4i nikakva promqna nee nastupila pri vas hristiqnite v BG.
--- End quote ---
Първо - какво сте направили "вие" и какво са ви направили да направите, е тема за друг, за съжаление - политически, а не теологически разговор, затова предлагам да спрем дотук.
И второ - това постоянно деление на "вие" и "ние" само по религиозен признак, но нарочно и преекспонирано, не само дразни, но създава подозрението, че го правите нарочно, не по съвест, а по нечия поръчка и с мисия.
--- Quote ---Vie samo se upravdavate s DPS,ami vie s kakvo doprinesohte jivota v BG da stane po razli4en.Predi moje6e Ivan i Dragan za6toto sa bulgari da sa brigadiri ,a Osman i Asan ,na trustikata za6toto sa pomaci i turci.
--- End quote ---
Аз съм направил и правя каквото ми е по силите или смятам, че трябва да направя, и отговарям само за себе си.
И всички опити да говорите от името на всички мюсюлмани, без никой да ви е делегирал тези права, от позицията на интернет-анонимник на всичкото отгоре, и да ми вменявате някаква колективна вина, сочейки с пръст на "нас", когато аз говоря само от свое лице, намирам за тенденциозни, поръчкови и нарочно разколни.
--- Quote ---No sega nee taka,krivo vi e ,4e Osman i Asan stanaha s pari i rabotqt v 4ujbina,kopuvat si koli,apartamenti.
--- End quote ---
на мен ми е криво, когато некадърен партиен другар заема ръководни постове и трови живота и спъва развитието на хората под него. Също така криво ми е, когато не само некадърни Хасан и Осман, но и дваж по-некадърни Йордан и Бисер заемат също такива ръководни постове по също такава партийна линия, но с леко разместване и подмяна на една от буквите в абревиатурата. И двете са отвратители и антихристиянски и анти-мюслмнаски, както и античовешки като цяло.
Вие на друго мнение ли сте?
Или щом "нашето" гардже е наше, то тогава е лебед?
--- Quote ---Davam ti primer s predsedadelq na GERB-Cvetanov,kakvo kazva za nas pomazite: Tezi pomaci izkupiha Goce Del4ev,sega sa trugnali da kopuvat i Blagoevgrad.Zna4i nie nesme hora nali,nqmame pravo da kopuvame nali.Pri vas trqbva da nastupi promqna ,a ne da budete samo luje demokrati.
--- End quote ---
Аз не съм Цветанов и такива думи не съм казвал.
Аз не подкрепям нито Герб, нито Бойко Борисов, нито Атака, нито Волен Сидеров, нито Иван Костов, нито Ахмед Демир Доган, нито мадридския шмекер, нито останалата политическа пасмина, която се боядисва само в името на камуфлажа и келепира.
Така че - престанете да ми търсите сметка за чужди думи, за чужди лдела, които никога не съм подкрепял.
Престанете и да говорите от името на всички помаци, когато нито някой ви е избрал за спикер на тази група, нито някой тук ви знае даже и истинското име.
Да се самоназначавате и да се правите на анонимен лидер, и да изземвате спикерски функции, които никой не ви е гласувал, делегирал, и никой не ви е избирал (поправете ме, ако греша), тук, е меко казано неадекватно.
Snake:
Da az sum spiker na pomacite ,za6toto proizhojdam ot 100%,4isto{kristalno} pomashko selo.Az nesum mutant ili zombiran za tova.Ne podleja na kopuvane,za razlika ot nqkoi " tvoi priqteli".Za razlika ot tqh,az nesum komunist{ te sa skriti},az nesum rasist{te sa}, az sum prosto....pomak,jelaesht da se zapazi negovata kultura,za razlika ot tqh{priqtelite ti}.Ot men ti suvet zareji gi takiva priqteli-te samo shte te nabutat i shte te izpolzvat .Suvetvam te ot surce dokato e rano,za da neni psuvash posle.
Пламен Пасков:
--- Quote from: Snake on October 15, 2008, 07:02 ---Da az sum spiker na pomacite ,za6toto proizhojdam ot 100%,4isto{kristalno} pomashko selo.
--- End quote ---
Спикер може да е този, когото хората са избрали за това, делегирали са му тези права, избрали са го за кмет или партиен лидер, или представител на дадена общност.
Ако вие нямате зад гърба си нищо такова, това е самозванство и самоназначенство.
--- Quote ---Az nesum mutant ili zombiran za tova.
--- End quote ---
Всички ние сме мутанти, иначе щяхме да сме си маймуни, ако теорията за еволюцията е вярна.
Кой колко е зомбиран, това могат да кажат специалистите.
Луд не може да каже - "аз не съм луд!" както и пияният винаги се кълне, че не е пиян. Без да визирам никого.
--- Quote ---Ne podleja na kopuvane,za razlika ot nqkoi " tvoi priqteli".
--- End quote ---
не знам кого визирате, но според мен просто се опитвате да обиждате моите приятели. А това не ви прави чест.
--- Quote ---Za razlika ot tqh,az nesum komunist{ te sa skriti},az nesum rasist{te sa}, az sum prosto....pomak,jelaesht da se zapazi negovata kultura,za razlika ot tqh{priqtelite ti}.Ot men ti suvet zareji gi takiva priqteli-te samo shte te nabutat i shte te izpolzvat .Suvetvam te ot surce dokato e rano,za da neni psuvash posle.
--- End quote ---
Всеки решава сам за себе си: тях ги знам по име и дела, от години, а на вас даже и името не знам.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version