Български > История

Археологически разкопки край с. Барутин

<< < (23/26) > >>

Пламен Пасков:

--- Quote from: Chechliya on November 08, 2008, 15:40 ---Да бе, славяните, траките и прабългарите били едно и също. Демек цяла източна Европа до централна Азия, от Балтика до Бяло Море и от Германия до Урал все българи. Добре, хайде да го наречем "панбългаризъм". Автохтонците сте големи шегаджии - болни националисти, дето цял свят ви се смее на простотиите.
--- End quote ---
Смехът може да е здраве, но не е аргумент, и не е опровержение.
И това разширяване на ареала на българите като народ и държавност си бяха ваши - аз такова не съм писал.
-----
И не разбрах все пак: кой и къде така силно ме бил опровергал из целия нет?
Знам много места, където ме триеха... Вие триенето за опровержение ли го имате?
Или все пак ще посочите нещо или някого?

al-fatiha:
Държите се така, все едно сте създал тоя свят и сте правил история. И не отричате нищо; готов сте да изкарате всеки мюсюлманин (с доста малки изключения) болен терорист или нещо подобно.

Пламен Пасков:

--- Quote from: al-fatiha on November 08, 2008, 15:43 ---Държите се така, все едно сте създал тоя свят и сте правил история.
--- End quote ---
Това са си ваши възприятия, които ще ви е много трудно да докажете.
Ако имате проблем с възприятията си, и приемате данните и мненията ми твърде болезнено и изкривено, това вече не е за мене, а за други специалисти.

--- Quote ---И не отричате нищо; готов сте да изкарате всеки мюсюлманин (с доста малки изключения) болен терорист или нещо подобно.
--- End quote ---
Ей това, подчертаното във вашия постинг, ако не се потрудите и не извадите от мои постинги в този или в друг форум нещо като доказателственна база, ще ви нарека лъжец и клеветник.
Защото вашето си е точно такова.

Chechliya:
Хайде хайде, винаги така го изкарвате. Но както и да е, важното е че никой не ви обръща внимание на глупавите автохтонни теории, дето стават само за запълване на задните страници на вестници като Струма и Вяра, когато се изчерпа репертоара на редактора за раздел "виц на броя". Наистина много глупав опит македонците и помаците да бъдат вкарани в "българските редици". Пробвайте по друг начин. Автохтонната теория си изпя песента отдавна и вече е отживелица, тъй като всички се убедиха, че по своята същност не е нищо повече от естествен обогатител за почва.

Пламен Пасков:

--- Quote from: Chechliya on November 08, 2008, 15:48 ---Хайде хайде, винаги така го изкарвате. Но както и да е, важното е че никой не ви обръща внимание на глупавите автохтонни теории, дето стават само за запълване на задните страници на вестници като Струма и Вяра, когато се изчерпа репертоара на редактора за раздел "виц на броя". Наистина много глупав опит македонците и помаците да бъдат вкарани в "българските редици". Пробвайте по друг начин. Автохтонната теория си изпя песента отдавна и вече е отживелица, тъй като всички се убедиха, че по своята същност не е нищо повече от естествен обогатител за почва.
--- End quote ---
На изложените от мен аргументи и цитати това ли ви е "доказателственния" отговор?
Това ли са вашите интернет-разгромители на моите мнения? То ест, никой?
Само категоричността, с която наречете мненията ми тор?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version