Български > Дискусии

В Родопите масово се сменят имена

<< < (91/125) > >>

Kaplan:
Хора, доста се отдаличихте от темата в която водите разправията си...
 що не се включите в чата и да си поприказвате там, вместо да четем всички какви реплики си разменате ;)

Шали:

--- Quote from: tersid on January 07, 2010, 16:59 ---Комуто свършат или липсват аргументите се отдава на спам.Всъщност ,ако се сборуват всички глупости които си ги изписал под сякакви имена може излезне втора част на " Самохвала на глупостта"

--- End quote ---

Неудобните истини квалифицирате като глупости. ::) И Цец, и Петя, и мнозината отказали се са все от отбора на глупаците, чиято основна характеристика е неизлечимата глупост и нерелигиозност.  :-X:-\ Въртим, сучим...циклите неизбежно се повтарят и този на свой ред се затвори.

P.S. tersid, чакам още доказателствата ти за БПЦ. За сега си в графата клеветник и знам, че и не ще промениш този си статус, уви. Явно и мод-те много разчитат да ги плюснеш тези ми ти факти, инак оти не са изтрили помията 8) Ще почакат...

Hat:

--- Quote from: Регистриран on January 06, 2010, 23:25 ---То животът ви е сбъркан и сериозно повреден на повечето от традиционно посещаващите този сайт, та остава за една регистрация. Ама е гюнах така на невинни хора, при това на свои, да приписвате онея лошите неща и да виждате заплаха в наше лице. Еле, голем праз, че сме от Смолянско.

--- End quote ---
Само за тези две три изречения заслужаваш публично порицание.Вьрху глупостите,които си написал би трябвало сериозно да се замислиш.Просто приятелски сьвет.

tersid:

--- Quote from: Pepito on January 07, 2010, 18:42 ---
P.S. tersid, чакам още доказателствата ти за БПЦ. За сега си в графата клеветник и знам, че и не ще промениш този си статус, уви. Явно и мод-те много разчитат да ги плюснеш тези ми ти факти, инак оти не са изтрили помията 8) Ще почакат...

--- End quote ---
Никой не ги е искал ,иначе от мен развала няма.
Ама защо чак сега ми казваш Пепино ,че искаш доказателства.Ех ,че си толкова време  си се  стискала, а аз и понятие си нямам.Само кажи и ще ги отплющя,заради теб,слънце :P.  

Петя:
Ами като сме неудобни,глупаци ще сме.Като им казваш неща които не им изнасят,много ясно-помия.Е да,ама не.Срещу истина и факти не се върви с голи думи,упреци и обиди.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version