Български > Дискусии
Възродителният процес - Горчиви Спомени !
Svetlina:
--- Quote from: subigi kurt on January 13, 2012, 20:19 ---Спогодбите ги знам наизуст така че за да спориш научи ги и ти и проследи кой не ги е спазвал.
Турските бизнесмени с всяка измината година бележат голям ръст във външната тъговия.
С Özal съм се запознавал така че и за него трябва да четеш преди да ми даваш смешни препоръки и когато твърдиш нещо давай факти а не закръглени обяснения.
--- End quote ---
Както винаги турската страна е права...Добре си е свършила работата пропагандата провеждана от турски сайтове.
И ти всичко знаеш. Хайде моля да се самообразоваш, което знам, че не ти се нрави, но това е пътя.
Турските бизнесмени, душко, са добре дошли само в Турция.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Svetlina on January 13, 2012, 21:07 ---Както винаги турската страна е права...Добре си е свършила работата пропагандата провеждана от турски сайтове.
И ти всичко знаеш. Хайде моля да се самообразоваш, което знам, че не ти се нрави, но това е пътя.
Турските бизнесмени, душко, са добре дошли само в Турция.
--- End quote ---
Пуста завист ще ве умори и довърши. ;D :D ;D
Тръгнала си да ме учиш за там където живея, тача и милея ;)
ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
--- Quote ---Турските бизнесмени, душко, са добре дошли само в Турция.
--- End quote ---
Abe Svetlina zaradi tova va6e mislene dokarahte Kremikovci
i redica golemi obekti do TAMNINA. Hayde neka vi e 4estito. Chudq se do kade 6te stignete s tezi zakosteneli mozaci..
Svetlina:
--- Quote from: Kor Bey on January 13, 2012, 22:04 --- Abe Svetlina zaradi tova va6e mislene dokarahte Kremikovci
i redica golemi obekti do TAMNINA. Hayde neka vi e 4estito. Chudq se do kade 6te stignete s tezi zakosteneli mozaci..
--- End quote ---
Кор бей, това не е МОЕ МИСЛЕНЕ, това е МИСЛЕНЕТО НА ПОВЕЧЕТО ДЕЛОВИ КРЪГОВЕ НА ЗАПАД, затова западняците се изнасят в Турция, ако си забелязал, а не турски безнесмени на запад; турските бизнесмени и в Магреба не ги обичат, защо ли?!
Само преди месец гледах също едно предаване за Турция по АРТЕ, точно това обясняваше един много богат турчин, че на ЗАПАД трудно се работи по няколко причини.
Svetlina:
--- Quote from: subigi kurt on January 13, 2012, 22:01 ---Пуста завист ще ве умори и довърши. ;D :D ;D
Тръгнала си да ме учиш за там където живея, тача и милея ;)
--- End quote ---
Ама ти си приказвай, каквото намериш за добре. Най-вероятно си 2-ри разсилен при някой с пари. Твоя си работа, приказвай си, плямпай, това не променя фактите, нито отношението на деловите кръгове към турските бизнесмени на изток, запад, север или юг. Плямпай си... Думата е твоя. Хаби се, като си нямаш работа.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version