Български > История
21години от клането в Сребреница!- 11.7.1995г.
PETER:
Че какво му е на момента?
Всеки нерелигиозен ИМА ПРАВО да обижда религията, така както всяка религия ИМА ПРАВО да обижда здравия разум на нерелигията.
А 2 милиарда ристиени и 1 милиард вишнувци си е доста преувеличено.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Gallup_Religiosity_Index_2009.png
Hashashin:
Слушай какво, НЯМАШ право да обиждаш религията, особенно в свят за нея момент. В къщи или с приятелите си се пени, колкото искаш, но тук нарушаваш правилата и обиждаш хората и то не само християните. Просто християните сме чуствителни през тази свята за нас седмица и не можем да толерираме подобно поведение от твоя страна. Всеки друг път по християнски бих си замълчал и отминал постинга ти, но точно в Страстната седмица нямаш право злобно да плюеш и да публично да злословиш срещу вярата. А СТЪКМИСТИКАТА слабо ме интересува!
Призовавам и другите да се въздържат от обиди както към християнството така и към вярата като цяло през Страстната седмица и предстоящите празници!
Искам да споделя, че категорично осъждам клането в Сребреница и го пречислявам към най-големите престъпления против човечеството. Не мога да разбера, що за звяр трябва да си за избиеш толкова много хора....Плакал съм като гледах филм за клането. Аллах рехмет елейсен на жертвите, а палачите им ще си получат залуженото- горе има съдник и той вижда!
Hat:
--- Quote from: Балканджия on April 01, 2010, 09:12 --- Не мога да разбера, що за звяр трябва да си за избиеш толкова много хора....Плакал съм като гледах филм за клането. Аллах рехмет елейсен на жертвите, а палачите им ще си получат залуженото- горе има съдник и той вижда!
--- End quote ---
Той не е само горе,Той е и навсякаде около нас.
KaraIbrahim:
--- Quote from: PETER on April 01, 2010, 08:29 ---Това за мен е още един пример в който ясно се вижда как религиите разделят хората.
Време е, за да не се случват никога вече подобни зверства и да имаме мир между човеците, днешните религии да се изхвърлят на бунището на историята.
Така както там вече са олимпийските и египетските богове, Тангра, Вишну, и прочие измислици.
--- End quote ---
Петре,не религията разделя хората,а обратно-хората делят религията.И не разбирам защо трябва да отидат на бунището-именно религията възпитава хората като такива.Без нея надделява животинското в човека.Или не знаеш за десетте божи заповеди?
abc:
Може ли някоя тема да мине без религия?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version