Български > Bестник

Турция по пътя към членство в ЕС

<< < (11/283) > >>

Isyankar:

--- Quote from: subigi kurt on April 23, 2009, 13:39 ---İsyankyare,zavist, zloba, nenavist, kompleks za malocennost; te tova lıha ot tvoite postingi kogato stane duma za TR ili İslam. Çudya se ta se maya kak şte gradim s takiva kato vas dobır komşilık ta kamu li neşto poveçe. Vmesto da se vızpolzvate ot fakta çe v TR horata ne sa nastroeni otricatelno kım BG i bılgarite ti postoyanno se staraeş da mıtiş vodata bez da seziraş dokıde şte moje da se stigne. Poznavam te i ot drug forum kıdeto beşe otstranen poradi sıştite priçini. Poradi obstoyatelstvoto çe si uçenik az oşte se nadyavam çe şte si vzemeş neobhodimiya urok i şte se dırjiş kato pılnoleten. Vyarvam çe şte uspeeş ako pojelaeş, no pırvo opitay da se otırveş ot prerazsıdıcite si.
koto se bori za çoveşki otnoşeniya mejdu vsiçki narodi v sveta.

--- End quote ---

Направих си труда днес да влезна във форума на лудия и установих, че ЦИРКА Е ПЪЛЕН!!! Има някакви мои мнения, които са редактирани (естествено да звучат така както да може Лудия да ме понаплюе), но всеки може да ги намери конкретните мнения в този форум и да види за какво става въпрос. Този човек е болен. Разбирам, че яко го е ударила кризата, ама какво си го изкарва на нас ... И после що той и пасмината му не са желани тука - ами те трябва първо 1 седмица да се извиняват на половината потребители в този форум и не знам дали ще им простят дори....:)

Нямам думи - и ти ще ми даваш за пример този техния "форум" .... Какво правиш тук тогава ? Какъв е тоя форум в който Исянкар пише подобни работи против исляма, мюсюлманите и помаците, а ? Що не ме банват ? Щото знаеш, че мненията са редактирани и никога не съм писал подобни глупости....Да ги копирам ли тука да ги видят всички, а ? И ако се окаже, че са гнусно редактирани - дали ще се засрамиш, че си мюсюлманин, а лъжеш като най-долния атеист на земята, а ?

От форума на Лудия бях отстранен (както и мнозина други) поради психичните проблеми на един друг човек, ама айде пак да не му правим реклама - знам, че много го обичаш. А като ти лъха нещо от постовете ми - не ги чети. От твоите толкова неща лъхат, ама не го споделям всеки път с широката аудитория, нали ?

Комшулука го има и винаги ще го има ... Нито аз, нито ти ще променят това ... Тъй, че не се пъни - няма да го променим. А пък политиката - там пък още по-малко ще окажем влияние - тъй, че хич пък не се пъни.

А за злоба, ненавист и т.н. - виж сега, не може когато някой денонощно не сипе хвалебствия за всичко турско веднага да е злобен и не знам си какво ... Турция най-малкото дължи пари на моят род, тъй като ги изсели навремето (много меко се изразявам) и защо мислиш, че аз трябва да горя от любов към тази страна като държава (а не като народ).

България е еднакво близка със славянска Русия и тюркска (ако приемем хипотетично, че е такава) Турция .... На ниво народ - нещата са перфектни - ние сме перфектно близо и до двата народа като култура и манталитет...Бих казал ние сме мостът между славяните и тюрките в Европа ... Никакви проблеми ... И едните са ни братя и другите са ни братя - въпреки, че се карат все кой е по-голям брат и на кой приличаме повече.....Но на ниво политика - О, ГОСПОДИ - нещата не са никак розови .... Доста лошо сме видели като политика и от двете държави - но народите ни отново са близки и ще продължават....Политиците няма да успеят да го развалят този рахат. Колкото и да им се иска.

Isyankar:
Ето трите УЖ МОИ мнения, които са поставени в онзи гнусен "форум" и ми е итнересно ти като мюсюлманин ще си признаеш ли, че си съучастник в една долна лъжа организирана от онзи ?

pomaka
Newbie
*

Re: Pomak.eu-плацдарм на шовинизма!
« Reply #132 on: April 22, 2009, 09:16:51 pm »

Isyankar
advanced member

Неактивен

Публикации: 479

« Отговор #157 -: декемри 29, 2008, 11:48:53 » Цитат

--------------------------------------------------------------------------------
Относно коренното население на България, аз като географ бих искал да ви питам - какво лошо и обидно има в това наименование?

За българския проихзод - самото понятие "български произход" е едно много разтегливо понятие .... Имайки предвид генетичното разнообразие в Р България,можем да направим извода, че български произход има не само българското мнозинство, но и малцинствата, въпрос на усилена работа е да изградим това българско самосъзнание сред тях. От друга страна  всеки втори европеец на континента може също с гордост да претендира, че има български произход ...

Информирай модератор    Активен 

ИСТИНСКОТО МИ МНЕНИЕ: http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,1573.msg17075.html#msg17075

pomaka
Newbie
*

Re: Pomak.eu-плацдарм на шовинизма!
« Reply #132 on: April 22, 2009, 09:16:51 pm »

Isyankar
advanced member

Неактивен

Публикации: 479

« Отговор #157 -: декемри 29, 2008, 11:48:53 » Цитат

--------------------------------------------------------------------------------
Относно коренното население на България, аз като географ бих искал да ви питам - какво лошо и обидно има в това наименование?

За българския проихзод - самото понятие "български произход" е едно много разтегливо понятие .... Имайки предвид генетичното разнообразие в Р България,можем да направим извода, че български произход има не само българското мнозинство, но и малцинствата, въпрос на усилена работа е да изградим това българско самосъзнание сред тях. От друга страна  всеки втори европеец на континента може също с гордост да претендира, че има български произход ...

Информирай модератор    Активен 

ИСТИНСКОТО МИ МНЕНИЕ: http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,603.msg14475.html#msg14475

И какво сега ? Ще се засрамиш ли или как ще оправдаеш ? Защото всички знаят, че това са методите на "оня форум" дето ми хвалиш пък си дошъл тука...Стой си там и се радвай на скалъпените измислени мнения и се насъхвай с измислените никове и герои на Оня !

Subeyi Kurt:
Za parite e lesno isyankyare, tova sa istoriçeski neşta i kakto znaeş sega se pregovarya i za tezi pari i za drugi koito pık vie dıljite. Vaşiya rod e bil izselen no popital li si se pık zaşto;  sled stotica godini mirno sıjitelstvo s ostanalite etnosi. A znaeş li pık tvoyata dırjava kolko mladi jivota sısipa poradi çerveniya faşizam. S kakvi pari moje da se vırne tazi mladost na men, moite blizki i vsiçki drugi musulmani. Eto vijdaş çe kato se porazriem malko v istoriyata i voni. Taka çe celta tryabva da ni e edna; dobronamereni otnoşeniya. A v naşata tradiciya komşuluka e mnogo vajen i se dırji na nego. Eto ti i poslovici za tova
'' Ev alma, komşu al'' t.e. komşiyata e po vajen ot kıştata koyato kupuvaş i çe pırvo tryabva da gledaş ko ti e komşiyata..  ''Komşu komşunun külüne muhtaç''.. i dr.  A na praktika pripomni si kak TR ne pozvoli na USA da izpolzva stranata ni za prohod kato se izkaza çe nie s İrak sme komşii i çe sled voynata nie pak şte sme si komşii. Taka çe nyama smisal da si paliş plevnata s cel da izgori kıştata na komşiyata ti. Aladın mı?

Isyankar:
subigi kurt, kurt asena, или който и да си,

остави ти червения фашизъм - аз съм на 23 години ... Изобщо нямам вина, за червения фашизъм, червения болшевизъм и тия неща ... Потърси хубаво кой докара "червената армия" в България и тогава обвинявай точно ... България не ги е канила в интерес на истината, но, ако ги е канил някого - това определено не е бил народа...

Но, моля, те остави комшулука и фашизма, кажи ми, не те ли е срам да пишеш във форум в който се правят такива гнусни манипуалции ? Какво ти е мнението ? Мюсюлманин ли трябва да бъда, за да ми повярваш, че онзи не е със всичкия си ?

Subeyi Kurt:
Pırvo ne e djentılmensko da huliş çovek koyto ne moje da ti otgovori tuk. Predi da bıdeş otsranen ot tam kakto e bilo predi i s Ardino, i s kırcali Haber. se izkazvaşe çe forumıt e demokratiçen no se promeni s izgonvaneto na PP poradi obektivni priçini koito sa v razraz ne samo s forumite a i s BG zakonodatelstvoto. Ne te vinya za çerveniya faşizam, no vsiçki ste vinovni za tova çe nikoy ot tezi glavorezi oşte ne e nakazan, a nyakoi ot tyah oşte sa na vlast. Vmesto da se razpravyaş s domati i pılniş forumite s neznaçitelni neşta potrudi se da povliyaeş na obşestvenoto mnenie imenno po tezi temi. İnaçe na lakardiya ne moga da se sırevnovavam s teb, priznavam si

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version