Български > История

Славяни и панславизъм

<< < (8/37) > >>

Teres:
  За вожките българи разгледайте
  www.bulgar-ile.com

БУЛГАРСКИЙ ИНФОРМАЦИОННЫЙ САЙТ
 Болгар Иле продолжает традицию, заложенную вестником "БОЛГАР ИЛЕ" в 1990 году

abc:

--- Quote from: EVROPOMAK on July 14, 2009, 11:50 ---Амь, нйье Помакитье, тувьа льу вьи думамье, дьа ньи ньа мешьитье, ньи сась "турките", ни сась "турците", ни сась "болгарето", амь кой дьа ньъ разьумьейье!  ???  :o

--- End quote ---

Вас космоса ви е родил.

Сидхарта:
Сосипатор-българските племена в състава на Кубратова България съвсем не са диви, а високо организиран с традиции във всички области на човешкото битие народ, диви са били едни други ,живеещи в горите и в землянки племена - това че българите тогава не са били християни не е повод да се отречем от тях ,балгарите на волга приели исляма не са по малко българи от техните православни  съплеменници ,това че постепенно в резултат на техният исторически път те се претопяват сред многобройното тюркско население е исторически процес-факт, но и сега има родове говорещи тюркски и имащи се за българи нищо лошо, тяхно право, аз съм по склонен да тача и тях и руснаците с които естествено сме близки и то не само по линия на тн.славянство а и по линиа на многото български родове приели християнството и станали част от руската нация ,нека не забравяме че в етногенезиса на всички къде повече-в татарстан, къде по малко в нашият народ а и вдруги народи са оставили следи и тюркски племена -печенеги-авари-узи-кумани .Това за Кан Крум ме подсети за едно запитване до Шейх Юл Исляма Абдуррахим ефенди -тълкувател на свещенното писание в отоманската империя забравих в кой период та на запитване как трябва да се отнася сина вече правоверен към баща си макар и неверник-Шейха дава отговор който изключва твоите съждения.

sosipator:

--- Quote from: ves.K on July 14, 2009, 14:01 ---Сосипатор-българските племена в състава на Кубратова България съвсем не са диви, а високо организиран с традиции във всички области на човешкото битие народ, диви са били едни други ,живеещи в горите и в землянки племена - това че българите тогава не са били християни не е повод да се отречем от тях ,балгарите на волга приели исляма не са по малко българи от техните православни  съплеменници ,това че постепенно в резултат на техният исторически път те се претопяват сред многобройното тюркско население е исторически процес-факт, но и сега има родове говорещи тюркски и имащи се за българи нищо лошо, тяхно право, аз съм по склонен да тача и тях и руснаците с които естествено сме близки и то не само по линия на тн.славянство а и по линиа на многото български родове приели християнството и станали част от руската нация ,нека не забравяме че в етногенезиса на всички къде повече-в татарстан, къде по малко в нашият народ а и вдруги народи са оставили следи и тюркски племена -печенеги-авари-узи-кумани .Това за Кан Крум ме подсети за едно запитване до Шейх Юл Исляма Абдуррахим ефенди -тълкувател на свещенното писание в отоманската империя забравих в кой период та на запитване как трябва да се отнася сина вече правоверен към баща си макар и неверник-Шейха дава отговор който изключва твоите съждения.

--- End quote ---

Какъв баща, какъв син.

Българите съществуват от Цар Борис насам.

Преди това са некакви истории върху които отродени хора правят душевни чикии.

Не разбирам да си наследник на великата Византийска империя, и да се отричаш от това, а да припадаш по некакви дивашки езически истории.

Нема проблем, бъгларщината ще ви е това в което ще я превърнете. Колкото ви деградира ценностната система, толкова деградира и българщината, само требе да знаете че който се е откъснал от корена, е изсъхнал.

Злобарските истории за такава българия, онакава българия, руснаците са никой и нищо, турците са никой и нищо, ние сме им дали всичко, тоя фалшифицирал, оня фалшифицирал, такова робство, онакова робство, са индикатор за окаяното душевно състояние на българския народ, и кризата в идентичността.  А тя е заради срива на ценностната система.

Прави са хората че национализма е последното убежище на злите хора.

shaban:
Моите поздравления и най вече уважения ,Сосипатор защото само ти разбираш ,че величието на един народ не се крие в миналото и в създаването на фалшиви ценности от миналото и проектирането им в днешно време с цел създаване на юлизия, която да е повод за безсмислена гордост за постиженията на други.
Радвам се ,че  разбираш,  че един народ е голям само с настоящето си , а не със миналото си и че в България има хора за които славянството не е фикция ,а е самата истина.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version