Български > История

Клането в Жижево - Да не се забравя.

<< < (22/23) > >>

neru:
Това е ваш коментар за нашият сайт извинявам се оама няма да пробиеш ТУК.
---------
-Не знам какво ти се върти из главата,но нямам намерение  да пробивам каквото и да е нито където и да е.
Tи,освен,че пак лъжеш,се опитваш и да интриганстваш!Никъде в дадения от теб текст няма коментар за"ТУК".
---------------
Жоро Митрата Боцман този Ибрям май е оня олигофрен гошето от "гаврата " хахаха тези тъпунгери са се клонирали като фцата доли хахаха баси и миердата!
----------------------------------
-Да ти превеждам ли или отбираш българска реч?
---------------------------------------------------
Ispqr Ispor Ибрямът не е гошето!гошето е недостижим!
----------------------------------------------
-В случая става въпрос за един Ибрям,който такива простотии изписа,че там народа се чудеше аджеба, дали въпросното гоши не се е регнало с мюслимско име.Също много просто момче, а бе като Ибряма!
--------------------------------------
 Жоро Митрата*беш ли ги вече, те станаха една камара маймуни и тъпунгери ! Вече не ми е интересно ...хаха
------------------------------
-И на мен не си ми интересен Беяз,но гледам,че продължаваш с лъжите и се опитваш да интриганстваш
Това е!

ibrahim65:

--- Quote from: ibrahim65 on October 25, 2012, 17:38 ---Не господине тук си на моя територия и хем аз ВИИИ зададох вече сто пъти въпроса.
Как са фамилните имена на
 - 1 Кирил и Методи
 - 2 Апостол Павел
А Беее историко във вашата група ми обещахте че ще ми отговорите,
ако кажа от коя фамилия е нашият Азр. Мохамед с.в.с. и аз ви отговорих че е от  рода Курейши.
Но след това вместо да ми отговорите ме махнахте от там ако ви стиска ме пребавете пак.

--- End quote ---
Не аз вече се отказвам да се занимавам с ,,историци,, от долна класа.
Но тук е демокрация наслаждавай се на свобода плюй колкото си искаш.

Ако не бяхме НИЕ нямаше да видите и демокрация-та бе пупунгер.

Sofya - 28.12.1989 - isimlerin jadesi icin eylem

ibrahim65:
Всички са били тук защо ли за да дават акъл ли или да търсят,
може би второто защото коментарите това показват.

Aureliano Aureliani Жоро, и мен са ме беннали без да знам! хахаха Сега един френд ме пита що са ме баннали! хахахаха

Aureliano Aureliani Иначе дреме ми на ку*а, че са ме баннали! Писна ми от тъпунгери татаристи! :))))

оро Митрата Това са гноми и безродници!Те са ничий имат само на тиквите си будьоновки заковани с пирони! Абе кво да ти кажа трябва от начало да почваме ,щото тея олигофрени не се развиват тъпанджонсове са отсекъде!

Aureliano Aureliani За съжаление си прав, Жоро! :( Явно с теб имаме общо мнение по някои теми! :)

Жоро Митрата Да ,всичко е под контрола на официала(организации) ,които са пълни с родоотстъпници и чужди възпитаници.

Жоро Митрата Че откога мангалите почнаха да разбират на къпане,ако пророка им не беше казал да си мият задниците те и досега нямаше да го знаят!Булгарските язици не са интересни,също така и протобулгарските ...Родопите са били винаги българска територия!

Жоро Митрата Продажно племе и неблагодарно!

Жоро Митрата Създаването на етносТ "пумак" с помощ от турската държава и пумашки мисионери е обречена кауза.Ако днес политиците ни са продажни комунета утре ще дойдат българи и няма да ви се отвори парашута да откъснете жива плът от Майка България!

Ето го и бозмана
Borislav Georguiev Borisov Така е станало, сигурно си плащал - няма начин, но не си се съзползвал от труда си. И сега сте предполагам на нулево културно ниво, който и шебек да дойде с чалма откъдето и да е - когато ми покаже книга и зейвате от учудване. Май повечето сте така -аз цъфнах в онзи сайт - помак.еу. Можеш там да ме намериш :)

Borislav Georguiev Borisov Не бе, аз съм bozman.
orislav Georguiev Borisov Чакам ви в "помак.еу". Съберете се повечко да не губя време :)
Borislav Georguiev Borisov Сега с един Сюлейман на 67 години се занимавам.

MUSALA:
Искам да поздравя ibrahim65 за свършената работа, на някой хора им паднаха маските, вместо да се застрамят те продължават с пълна пара, и то тук в този помашки сайт.
Господа застрамете се какви са тези епитети, каква е тази злоба към нас помаците, после очаквате разбиране или толерантност, най добре отидете си там от кадето сте дошли.
Браво Ибрахиме и не забравяй че не си сам, и продължавай в същият дух, гордея се с теб и със поезията ти, искам лично да те поздравя с Курбан Байрама. Жив и здрав.

bozman:

Господа застрамете се какви са тези епитети, каква е тази злоба към нас помаците, после очаквате разбиране или толерантност, най добре отидете си там от кадето сте дошли.
--- Лично аз дойдох тук с някаква надежда да обясня нещо. Това обаче е невъзможно за бъде поето-прието с образованието което притежава Ибрахим и другите от неговият нивел на обучение. Може ли нормален човек завършил 4 класно образование да пита какви са фамилиите на Кирил и Методий ? Ами защо не питаш някой от арабските си даскали, каква е фамилията на Мохамед бе Ибрахиме? ;D. Явно са големи простаци тези молли, щом не знаят фамилията на Мохамед!
   По тази причина всеки който е без фес е нарочен за злобар и враг на помаците. При това положение драги помаци, вие сте във вражда с целият образован свят - т.е. помак се явява синоним на невежество, делегиран с израза "трако-помак". Освен да ви пожелая приятно нижене на тютюна, и Курбан Байрям, какво друго  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version