Български > Дискусии
Помаци от Смолянско и Девинско !
abc:
hat иронията и сарказма към различномислещия не е конструктивна. Затормозена психика, замъглено самоосъзнаване, дрън-дрън. Жалко е, че помаците в помашкия сайт са малко. А защо? Може би не се идентифицират с него? Може би идеите му са неприемливи за тях? От относително некраткото ми пребиваване тук видях как вкупом, включително и на лични бива нападнат, оплют и заклеймен всеки помак, който има резерви към теориите и твърденията. Виждал съм гнусни лични, изпратени от иначе имащи претенции за уважаваност, виждал съм размахване на пръст към помаци, за това, че контактуват с християни, че не споделят тезите за произход, че не са достатъчно отдадени на Аллах и т.н и т.н. Комунизъм отвсякъде :) Жалкото е, че тези хора се предават твърде бързо, а случайният човек попаднал случайно тук прочита за дискриминацията, за крехката психика, за вечното вайкане и мрънкане, за отричането на всяка връзка с България и българското и си отива с обобщено мнение за помаците като общност. А не е така. В случая тези, които крещят най-силно имат най-добра чуваемост. А какво крещят те всички чуваме.
Metka:
--- Quote from: abc on December 15, 2009, 09:02 ---hat иронията и сарказма към различномислещия не е конструктивна. Затормозена психика, замъглено самоосъзнаване, дрън-дрън. Жалко е, че помаците в помашкия сайт са малко. А защо? Може би не се идентифицират с него? Може би идеите му са неприемливи за тях? От относително некраткото ми пребиваване тук видях как вкупом, включително и на лични бива нападнат, оплют и заклеймен всеки помак, който има резерви към теориите и твърденията. Виждал съм гнусни лични, изпратени от иначе имащи претенции за уважаваност, виждал съм размахване на пръст към помаци, за това, че контактуват с християни, че не споделят тезите за произход, че не са достатъчно отдадени на Аллах и т.н и т.н. Комунизъм отвсякъде :) Жалкото е, че тези хора се предават твърде бързо, а случайният човек попаднал случайно тук прочита за дискриминацията, за крехката психика, за вечното вайкане и мрънкане, за отричането на всяка връзка с България и българското и си отива с обобщено мнение за помаците като общност. А не е така. В случая тези, които крещят най-силно имат най-добра чуваемост. А какво крещят те всички чуваме.
--- End quote ---
abc, ти си КЛЕВЕТНИК.
Най добре е да се самосезираш.Уважаваме достойнството на всеки човек.
abc:
Самозезирах се. Но за уважението изобщо не е вярно. Или не е точно дефинирано. Говорейки в мн. число от чие име го твърдиш? Аз не съм усетил неуважение към който и да е било от страна на управата сайта с изключение на теб. Когато заклеймяваш някого като враг без да го познаваш дали не е клевета? Не ти ли писах, че тези дни четох постовете ти няколко страници назад и навсякъде усетих неприязън към България и всичко българско?
Здраве да е. Всеки е такъв, какъвто е.
mustafa_b:
--- Quote from: abc on December 15, 2009, 09:02 ---hat иронията и сарказма към различномислещия не е конструктивна. Затормозена психика, замъглено самоосъзнаване, дрън-дрън. Жалко е, че помаците в помашкия сайт са малко. А защо? Може би не се идентифицират с него? Може би идеите му са неприемливи за тях? От относително некраткото ми пребиваване тук видях как вкупом, включително и на лични бива нападнат, оплют и заклеймен всеки помак, който има резерви към теориите и твърденията.
--- End quote ---
Няма как да знаеш какво получава в пощенската си кутия "истинския помак". Освен, разбира се, ако нямаш и други регистрации, в които да се представяш за такъв.
abc:
Определения като "истински помак", "истински българин", "шувенист", "антибългари", "антипомаци" не използвам, в този ред не съм твърдял, че знам какво получава истинския помак. За времето обаче през което съм във форума съм общувал с доста помаци. Някои от тях вече не пишат. Те не харесват радикалните идеи на шепа други помаци, а обидени явно от отношението на своите са споделяли какво отношение и забележки са получили. Не е трудно да се сетиш, но не си се събудил. Разбира се, че нямам друга регистрация в която да се представям като помак. Като не помак също. Разбира се, че няма да кажа кои са те.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version