Български > Дискусии
Помаци от Смолянско и Девинско !
abc:
От кого го браните Хат? От другите помаци? България нямаше да е същата ако БКП я нямаше, но така и никой не ми даде смислен отговор в какво е виновен Божидар Димитров.
Hat:
авс Божидар Димитров е рожба на тази БКП,той е един от най видните творци – прекроители на историята на Бьлгария. Благодарение на такива като него лижегьзци днес няколко поколения зрели бьлгарски граждани са с изкривено разбиране относно произхода си ако щеш.Той много често е в противоречие сьс самия себе си. Незнам какьв по смислен отговор искаш.Относно това за браненето ти си отдавна тук и си наясно.И в този ред на мисли аз не разбрах и ти с каква нагласа си.
isa71:
абц,факта че Б.Димитров е бил доносник е достатъчен.Ако например твоя комшия е донасял за твоите родители,ти този човек как ще го възприемеш,ще му вярваш ли............
abc:
isa71 не съм чел Божидар Димитров това, но надявам се да се пусне някой линк към доносите му. Вече всичко е достъпно в нета. Аз знам, че той се е занимавал с друго, не с това.
За второто - има простими и непростими грехове. Всички сме хора всички грешим. Първо ще му отровя кокошките, пък после ще му простя.
isa71:
абц забележи за къкво става въпрос-
,,Шефът на Националния исторически музей Божидар Димитров, който е мажоритарен кандидат-депутат и водач на бургаската листа на партия ГЕРБ, е снасял информация за бившата Държавна сигурност под три псевдонима, всичките от които хански имена. Това стана ясно, след като комисията по досиетата провери участниците в парламентарната надпревара за съпричастност с бившите служби.
Димитров се подвизавал като агент на ДС под ханските псевдоними Кардам, Тервел и Телериг. Той е вербуван от капитан Цветан Станимиров през 1973 г. Писал е доносите си собственоръчно.
В края на миналата година тогавашната соцдепутатка Татяна Дончева поиска отварянето на досието на шефа на НИМ с аргумента, че атаките му срещу нея може да са свързани с агентурното му минало.
http://www.monitor.bg/article?id=204099
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version