Български > Дискусии

Помаци от Смолянско и Девинско !

<< < (151/240) > >>

Петя:
Е именно де,щото сме сред народа и живота не ми е само този сайт,казвам,че тука те гледат какъв човек си,а не дали си помак или християнин.А това е много по-важно! ;)

Hashashin:

--- Quote from: hat on March 23, 2010, 11:39 ---Балканджи прочети много внимателно по горният пост и размисли над него и чак тогава давай квалификации,кой подготвен и кой не.

--- End quote ---
Хат, познанията на Мечта за смолянско са горе долу колкото твоите за смолянско и моите за ядрена физика ;)І

Петя:

--- Quote from: mechta on March 23, 2010, 11:34 ---колко сте далече от реалността. интересно защо хората се страхуват. а в Барутин как да се заличат застреляните мирни граждани и десетките ранени. това че хората мълчат не означава че всичко е наред. преди три дни бях там. двама трима приятели не правят обществото. имам чувството че сайта се споделя между няколко души. не интернет, а живо общуване е нужно с хората, за да разбереш техните проблеми - болки и радости. слезте долу при народа, защото сайта освен развлечение и съобщения нищо друго не требва що се отнася до опознаване на действителността.

--- End quote ---
Какъв страх Мечта?Като говориш за страх,говори в първо лице,единствено число.Ако найстина познаваш хора от Барутин,щетеше да знаеш какви са.Те са доста нахакани и отворени.

Hat:

--- Quote from: Балканджия on March 23, 2010, 11:41 --- Хат, познанията на Мечта за смолянско са горе долу колкото твоите за смолянско и моите за ядрена физика ;)І

--- End quote ---
Ти трябва да си ядрен физик в такьв случай.

Hashashin:

--- Quote from: hat on March 23, 2010, 12:04 ---Ти трябва да си ядрен физик в такьв случай.

--- End quote ---
За съжаление не съм, от ядрена физика разбирам колко магарето от космоса.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version