Български > Дискусии
Помаци от Смолянско и Девинско !
sirrio:
--- Quote from: isa71 on October 20, 2010, 12:06 ---Сирио,просто от любопитство-ако ти продложат тая сума ти кво ще направиш?
--- End quote ---
Аз лично рушвети не вземам. А такива суми за работа никой не дава. Това си е жив подкуп и търговия с влияние. Най-интересното в случая е, че "консултантът" Доган е взел "хонорара" си в аванс, без нито един от въпросните проекти да е стартирал. Е коя фирма ще плати ей така хонорар в размер на милион и нещо без да е свършена никаква работа?
Hat:
--- Quote from: sirrio on October 20, 2010, 15:02 ---Аз лично рушвети не вземам. А такива суми за работа никой не дава.
--- End quote ---
Стига бе.Ти нямаш нищо общо не само с Бьлгария ами и с целия балкански полуостров в такьв случай.Да не би да си някакьв пришалец тук при нас па може и от друга планета.
sirrio:
;)
sirrio:
--- Quote from: Hat on October 20, 2010, 15:57 ---Стига бе.Ти нямаш нищо общо не само с Бьлгария ами и с целия балкански полуостров в такьв случай.Да не би да си някакьв пришалец тук при нас па може и от друга планета.
--- End quote ---
За твое сведение в тая държава има и много честни хора. Това че на теб тези работи са ти чужди е друг въпрос.
Hat:
--- Quote from: sirrio on October 20, 2010, 16:29 ---За твое сведение в тая държава има и много честни хора. Това че на теб тези работи са ти чужди е друг въпрос.
--- End quote ---
Ако има много честни хора в тази дьржава,както казваш обясни ми ти тогава защо сме на този хал.Тези работи не са ми чужди и ме боли,че минавайки живота ми в тази страна не мога да осьществя много от начинанията си.Пьлно е с мошеници и сметкаджии никой не мисли за народа,за обикновенният човек всеки гледа да ти мине отзад и да те издруса и то колкото се може по здраво,за да не можеш да се сьвземеш след това.Честните хора тук са малко и стават все по кьт,губят, се топят се като сняг.Бих се радвал ако имаше повече истина в думите ти а не само празнословие.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version