Български > Дискусии

Помаци от Смолянско и Девинско !

<< < (194/240) > >>

sirrio:

--- Quote from: tersid on October 20, 2010, 11:28 ---Под една или друга форма всички партии купуваха гласовете на  хората, дори и ГЕРБ и то по много елементарен начин. Под една или друга форма почти всеки от политическия и икономическия елит в държавата е престъпник ,дори и иконата - Цветан Цветанов.
Щом имате толкова развито  чувство за справедливост  ще отговорите ли :-Защо излиза така ,че само  ДПС и Ахмед Доган са виновни и само техните кусури се виждат.

--- End quote ---

Лошото е, че не са само ДПС. Цялата тройна коалиция начело с БСП и НДСВ също са виновни. Много от тях са крали и заслужават присъди. И в предишните управления картинката не беше по-различна. И ако излезе подобна информация за някой български политик, че е крал или вземал такива рушвети, аз пак ще говоря по същият начин, без значение от коя партия е.

isa71:

--- Quote from: sirrio on October 20, 2010, 10:51 ---хонорара" (рушвета) от 1.5 милиона просто нямам думи. Наглост и безочие! 

--- End quote ---

Сирио,просто от любопитство-ако ти продложат тая сума ти кво ще направиш?

isa71:

--- Quote from: Балканджия on October 20, 2010, 11:12 --- не им ли стига че ни одраха по 3 кожи, че искат и 4-та?

--- End quote ---

Абе ти много кожи си имал бе,да не работиш в кожарството?

Hashashin:

--- Quote from: tersid on October 20, 2010, 11:28 ---Под една или друга форма всички партии купуваха гласовете на  хората, дори и ГЕРБ и то по много елементарен начин. Под една или друга форма почти всеки от политическия и икономическия елит в държавата е престъпник ,дори и иконата - Цветан Цветанов.
Щом имате толкова развито  чувство за справедливост  ще отговорите ли :-Защо излиза така ,че само  ДПС и Ахмед Доган са виновни и само техните кусури се виждат.

--- End quote ---
Tersid, аз съм за това който е нарушил закона да си понесе наказанието със цялата строгост независимо кой е и от коя партия е. Но за съжаление надали това ще стане.....

Hat:

--- Quote from: sirrio on October 20, 2010, 11:47 ---Вината не е у мен или моите близки, както се изказваш, защото аз и семейството ми сме гласували на всички избори - и местни и парламентарни. Но ти не ми отговаряш на въпоса за Доган - редно ли е според теб да вземе тези пари и най-нахално хората му от ДПС да ни обясняват как той честно си ги е спечелил и какъв гений по хидроинженерство бил?! Това не е ли безочие и наглост?

--- End quote ---
Всичко е трябвало да остане скрито и покрито за да не се дразни този и онзи.Разбира се че не е редно да се вземе такава сума пари и е безочие и наглост,така смятат и болшинството от що годе нормалните хора останали тук защото всеки осьзнава,че това са пари от неговият грьб.."Великият" бьлгарски сьд обаче решава друго.Дано истината да вьзтьржествува това очакват хората без значение от какьв етнос са.Справедливо ще бьде обаче ако и всички други по мащабни далавери льснат на светло, а сигурен сьм те не са малко.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version