Български > Дискусии

"ПОМАЦИТЕ - изстрадана история" - нова книга от П.Япов �

<< < (12/33) > >>

aki:
Здравей "pomag", съгласен съм с теб, че нещо запчванахме да се изтъкваме. Не е хубаво. Аз мисля, че трябва да сме доволни за издадената книга от П.Япов. Ами защо не вземе някой да се погрижи да проучи документи за произхода на помаците и да ги побликува. Много е лесно да се плюе, за този или онзи.

KaraIbrahim:
pomak BG,
Мисля,че лично ти му дъжиш на П.Япов повече уважение от това,което показваш сега.Но ти си знаеш най-добре.

pomag:
Не искам да зословя спрямо съфорумцити си, но след като предговора на книгата и големи пожелания за успех за първата книгата на POMAK BG  са от Петър Япов и това всеки може да провери, немога да разбера защо е тази непоносимост към човека допринесъл за помаците- или лицемерим?

muti6:

--- Quote from: boyandobrev on April 09, 2010, 19:05 ---(Променено от Модератор)
Тъй като част от коментара и документа е по-подходящ за тема свързана с "Македония" , не се откри такава, и част от него е преместен в тема "Малцинствената политика в България", засягаща малцинствата в България и по конкретно "Македонското"!  
.................................................................
В момента някои "историци" създават "помашка нация", като телефонограмите идват от далечния югоизток. Въпрос на интереси... Комунистите бяха съветски възпитаници, сегашните ни "историци" пък са арабски възпитаници ... Няма управия. Защо не вземе всеки да си гледа интереса и да си живее живота, а все се намират "заинтересовани лица" да ни мътят главите.

--- End quote ---
Нека да чуем твърдение по-различно от вашето.Като много знаете, оборете го човека.Знам, че древните са казали, че „в спора се ражда истината”.  Спорът винаги е свързан с различията...Един спор може да се води с добре подбрани доводи и да се провежда под формата на нормален разговор, ето тогава вече може да се роди наистина. Защото има хора доста инатливи, които обичат да спорят заради самия спор и заради "Заяждането". Вие също може да бъдете обвинени, че гоните подобни користни цели и този фантастичен блян(за българския произход на помаците) е в главите ви.Най-напред си изяснете статута на българите(От къде са дошли?Кои са те и от коя част на света са придошли?
Всички сме наясно за фалшификациите и манипулациите с истината, за историята на българите и великите сибирски народи.Лъжи, които благодарение на многогодишното им и манипулативно налагане от позицията на силата, са придобили статута на:
„единствената и неподправена истина”.
Когато изказваме някакво твърдение,редно е да бъде подкрепено с някакъв доказателствен материал.
И още нещо:За да се изказват подобни твърдения, човек трябва да е стъпил здраво на земята(демек да е наясно с историята ни и да има поне някакво знание за нея),а не да се строят въздушни кули и да използваме понятия, които до известна степен са размити(неопределени).
Никой и нищо няма да стане по-различно от това което Е!!!

pomak BG:

--- Quote from: Bay Ganio on April 09, 2010, 20:24 ---Изтритo от Модератор!
--- End quote ---

Виж кво ще ти кажа, нямам желание да ..... и тази тема с такъв ....... (Модератор: - Част от коментарът е изтрит, защото съдържа обидно съдържание, дискриминира расово или призовава към етническа и религиозна нетърпимост, сексуална дискриминация или насилие) ....... като теб. Не съм се оплаквал и не съм страхливец всеки ме знае къде съм и как се казвам. Ако толкова си мераклия да си премериш силите с мен ела чакам те. И прекратявам повече да ти отвръщам на .....(Модератор) ..... ти постинги.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version