Български > Дискусии
Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата
Dilmana:
--- Quote from: ves.K on February 24, 2010, 14:04 ---пък и може да получа бан.
--- End quote ---
Едва ли. Дилмана ще се бори за правото ви да си пишете празнословията. Пък и няма такова правило във форума -получил бан за писане на празнословия.
Dilmana:
--- Quote from: ves.K on February 24, 2010, 14:04 ---Но нещата не са така еднопосочни -от една страна българите -способни да поемат цялата вина и от друга целият друг свят-праведен.
--- End quote ---
и хайде сега, цитатче от Дилмана: къде и кога е казала или твърдяла Дилмана, че "целият друг свят-праведен" или пък тази глупост: " от една страна българите -способни да поемат цялата вина".
Нямам нищо против критиката, но критика върху неща, които съм казала.
И сега чакам или цитат в потвърждение на горните ви изсмукани от пръстите ви твърдения, или извинение.
Dilmana:
--- Quote from: abc on February 24, 2010, 14:06 ---... Неориентирано към никой изречение.
--- End quote ---
Именно. Приказвам си аз, abc и си преливам от пусто в празно, защото лошата Дилмана ме остави без аргументи за "дискриминация на цигани над българи", ами за беда доказа- и то по безспорен начин, че в примерчето, което посочих, става дума точно за обратното: за дискриминация на българи над цигани.
И сега гледам да си позамета резила като трупам постинг върху постинг кой от кой по-празнословни, вместо да се захвана с нещо по- смислено като изучаване на родния български език,например, на който пиша с груби правописни грешки. Но инак abc съм се нарекъл.
tersid:
--- Quote from: abc on February 24, 2010, 13:49 --- Желая ви от сърце да живеете живота на българите от тъпото и невзрачно за вашата висота село Мечка, пък това да употребите дежурните лозунги за нацисти, националисти, атака и прочие.
Крив ви е аршина . Поздрави от тъмните Балкани.
--- End quote ---
авс ,никой не ти е виновен ,че си недоволен от живота който живееш , че не можеш да вкараш у ред мислите и изреченията си , че получаваш по малко отколкото си мислиш че заслужаваш и че циганите са по малко дискриминирани от теб .Но все пак говори ,ние те разбираме и ти съчувстваме,дано ти олекне и ако може ще ти помогнем да насочиш необоснованата си агресия в насока на позитивизъм,освен ако вече не е много късно.
Сидхарта:
--- Quote from: Dilmana on February 24, 2010, 13:59 --- Дискриминация има. Засега предимно от българи към небългари .
--- End quote ---
Глупост ли съм казал или не, въпрос на гледна точка а и не целя да обидя някого просто различно мнение-но горното ,просто ме навя на мисли за еднопосочност в разбирането на процеса който обсъждаме.
Но пък може и грешно да тълкувам нещата -знае ли човек-безгрешни хора няма.
Но считам, че всеки има право да тълкува така, както вижда нещата-нормално е да има различни тълкувания на едно и също твърдение.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version