Български > Дискусии

Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата

<< < (9/139) > >>

Dilmana:

--- Quote from: PETER on February 24, 2010, 17:51 ---Дилмана,

1.   Случая в село Мечка. За него имаше филм на Карбовки. Изгледайте го.
 “Те имат право да ни убиват а ние нямаме право на нищо”

Отечествен фронт 31.01.2009 - с. Мечка 1
(гледайте и останалите серии)
Надявам се скъпоценното Ви време да не Ви попречи.

--- End quote ---

Петър, времето ми е ценно, да. Ако не бяхте толкова предубеден, щяхте да видите, че това е типичен пример за квази - журналистика и щяхте да си направите и сам изводите, а не да ми губите времето да ви обяснявам като на първолак очевадни неща.
 Ето ви фактите за по- голяма прегледност:
1. В едно село с предимно възрастни хора очевидно действа банда от престъпници, която обира къщите на хората.
2. Хората са подали жалби до полицията, посочили са и предполагаемите извършители. Полицията очевидно бездейства.

3. Никъде не става дума за никаква дискриминация, а за обикновени престъпни деяния, останали ненаказани.
(следва)

Dilmana:
До Петър, продължение
В случая, става дума за престъпно бездействие от страна на полицията - било поради липса на професионализъм (некадърност и отказ да си изпълняват служебните задължения), било поради корупция, а неизключено и поради двете.
Кой е извършителят няма никакво значение - всички са равни пред закона и ако полицията и следствието си свършат работата, престъпниците трябва да бъдат изправени пред съда.
А внушенията, че само циганите ( и то всички до един) са престъпници, а българите са единствено жертви са смехотворни.
Не беше ли чист българин този,който взриви майка с двете й деца пред гаража на съпруга й?
А тези, които се избиват посред бял ден не са ли "чисти българи"?
Убийствата на Емил Кюлев, на Илия Павлов, на Поли Пантев, на бай Миле и телохранителите му, на Андрей Луканов и останалите стотици подобни убийства от цигани и от турци ли бяха извършени?
А за отвличанията, рекетите, корупцията - пак ли циганите са виновни?
Или е виновно българското общество, че не си пришпорва с остена на гражданското недоволство и политиците, и държавните служители от законоопазващата система да си вършат работата и да спазват Конституцията и законите, а не да демагогстват и да заблуждават наивници, че заплаха за „българите” били ту цигани, ту турци, ту помаци. За да отвлекат вниманието им от факта, че заплаха за всички български граждани (без оглед на религиозна, национална и пр. принадлежност) са единствено техните собствени престъпни действия и бездействия!

Dilmana:

--- Quote from: abc on February 25, 2010, 13:35 ---Дилмана е изнервена, че не я носим като Жана Д'Арк на знаме. Всъщност доводи от нея няма, а само обиди, крясъци и упреци, че и губим ценното врем. Но пък нека и помогнат, редно е човек като забуксува да му се удари едно рамо. Хора сме. Ще разберем.

--- End quote ---
поредното празнословие, при това с просташки фамилиарен тон.

Dilmana:
Интересно дали "смелият" журналист Мартин Карбовски би застанал така, да речем пред Алексей Петров и по същия начин би му казал: "лъжеш", както неколкократно  си позволи да каже на възрастния човек, опитвайки се да му пробутва собствени внушения?

abc:
Анджек, подобно на част от твоите, но май първа започна да лепиш етикети. По логиката ти никъде няма дискриминация, защото по закон хората са равни, с равни права и възможностти, тоест ако някъде някой е дискриминиран заради етноса или вярата си, то не е дискриминация, а нарушаване на правилата и законите от конкретен човек. Просто нарушение. Доживяхме да няма дисриминация.

На чужд гръб и 100 тояги са малко, а отдалече картината е изкривена. Та си поиграх за краткото ви активиране да проверя вашана сияйна личност колко пъти е упрекнала околните само в изгубване на времето ви, което ние покорно явно трябва да благодарим, че сте ни отделили. И така:

--- Quote from: Dilmana on February 24, 2010, 01:44 ---Нямам излишно време за губене. Помолих за конкретни факти.

--- End quote ---

--- Quote from: Dilmana on February 24, 2010, 13:23 ---...аз избягвам участието в дискусии поради драстична липса на време...
...
Накрая все пак ми губите двойно и тройно времето ...
... и второ, за да ви отговаря във връзка с конкретния пример, който упорито отказвате да ми посочите конкретно, ми се наложи сама да търся за какво точно става дума.

--- End quote ---

--- Quote from: Dilmana on February 24, 2010, 13:28 ---И не ми губете повече времето, което ми е кът, с неща извън дискусията- питах за конкретни примери и факти за конкретна форма на дискриминация.

--- End quote ---

--- Quote from: Dilmana on February 24, 2010, 13:56 ---Губите не само моето време, губите времето на всички... С конкретни и разумни аргументи и с цената на личното ми време.

--- End quote ---

--- Quote from: Dilmana on February 25, 2010, 13:37 ---...времето ми е ценно, да. Ако не бяхте толкова предубеден, щяхте да видите, че това е типичен пример за квази - журналистика и щяхте да си направите и сам изводите, а не да ми губите времето да ви обяснявам като на първолак очевадни неща.

--- End quote ---

Губитемивремето може би трябва да е второто ви име, а с това си поведение на непрекъснато размахване на пръст бихте могла да станете учителка. Странно ако имахте повече време какво би се получило?! Както и да е. Администратора ви цени по негови причини, аз уважавам администратора и е силно да се каже, че приятеля на моят приятел... и тн, но от уважение към него ще се постарая да не се дразня от вродения стремеж към поучаване и високомерие. Майната им на старците в село Мечка. Ще се правят на дискриминирани... Келеши!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version