Български > Дискусии

Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата

<< < (16/139) > >>

isa71:

--- Quote from: pomakos_ a on February 27, 2010, 00:54 ---PETER,не ми е работа да влизам в спора ви с Даниела,но от предишните ви постинги разбирам,че на вас все някой ви пречи.
Преди заради вас напусна един уважааван човек Мустафа–б ,заради подигравки с исляма.Все пак тук е помашки сайт и е нормално да имате уважение на болшинството изповядащи тази религия,и не само тази.
Вие се опитвата да налагате Атеизма ви/ безверието за основна ваша гордост.
Защо не погледнете по далече от носа ви по света за да се убедите,че досега друга алтернатива няма.Навсякаде по света още от ранни години у децата се създава принцип на вяра и уважение без значение дали ще се наследи религията или промени,но е факт
Конкретно по темата- направи ми впечатление оживеност в дискусиите на този форум когато от Админите беше поканена журналистката Даниела Горчева.
Вижда се с просто око,че е човек на свободата на словото без значение на етнос или друго.Вие се опитвате на фона на това да спорите безмислено за дискриминации които според вас българи не се допуска и не е възможно.Беше ви казано точно и ясно- дискриминация има основно от хора на власта под един или друг повод или метод.Не ви уйдисва Даниела и гледам сте запретнали ръкави  и срещу нея.
Кой ли ще е следващия който ще напусне заради вас!
,пак за вашето си безбожие.По рано така с провокациите си прогонихте и Метка,Шабан..да ги изреждам ли.Малко ви са 4 бана досега..

--- End quote ---
помакос,много е важно човек да има чуство за усет.
лошото е че на някои му липсва........
а интриганти винаги ще има

pomakos_ a:
Благодаря Иса 71,кажете го на ПЕТЕР.
 Според неговата философия Атеизма е бъдещето на света,напук на реалноста днес.
Тенденциите по света на великите държави е да се спаси света чрез вярата в доброто,религията наследена или в душите ни ни прави по отговорни отколкото безверието на ПЕТЕР,затова са наркотиците,марихуаната,разпада на моралните ценности в днешното семейство на упадък,за съжаление.Темата е за Дилмана,но понеже ПЕТЕР се опитва или поне малко не уважава труда на толкова талантлив журналист,ценен навсякъде ми се прииска с постинга ми поне малко на ПЕТЕР да му присветне" червена лампичка" да се осъзнае сред народа и сайта в който налага и продължава неговата философия за живота...жалко за такива хора наистина!!!

Шали:

--- Quote from: pomakos_ a on February 27, 2010, 00:54 ---...
Вижда се с просто око,че е човек на свободата на словото без значение на етнос или друго...

--- End quote ---

Те точно това опровергахме до тук ;)

И сега какво - и Дилмана ли е от докачливите...не вярвам! Умна, ерудирана дама...просто има много ценно свободно време, част от което толкова великодушно посвети на дискусията последните дни :)
А Петър по какъв начин се опитва да ви наложи атеизма си? Да не би някой мюслим да стана неверник след публикациите му :)

isa71:
]
казвал съм му го,но ,,едно си баба знае,......
все пак темата е друга,да не спамим

abc:
Не разбирам защо във всяка тема подобно на оня стар скеч за краставицата да се слага релиията? Къде от обичаен спор се пръкна вярата, безверието и не мислите ли, че непрекъснатото повтаряне, че атеистите са ІІ категория хора си е чиста дискриминация? Нали се борим да няма дискриминация?

Дилмана надали е толкова обидчива . Всички сме хора на свободата на словото, само дето границите на свободата ни са различни ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version