Български > Дискусии
Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата
abc:
Всичко знаят само Господ и глупаците. Мненията на Терсид в голямата си част ги намирам като личностни нападки и омраза към непомаците и немюсюлманите. Което е вид дискриминация и расизъм, тоест според него една група хора заради етнографска или религиозна принадлежност са по-качествени от друга. Добре е внимателно да прочете копирания от текст, защото да копира може и копирната машина без да има нужда от интелект.
tersid:
--- Quote from: abc on February 27, 2010, 15:54 ---Всичко знаят само Господ и глупаците. Мненията на Терсид в голямата си част ги намирам като личностни нападки и омраза към непомаците и немюсюлманите. Което е вид дискриминация и расизъм, тоест според него една група хора заради етнографска или религиозна принадлежност са по-качествени от друга. Добре е внимателно да прочете копирания от текст, защото да копира може и копирната машина без да има нужда от интелект.
--- End quote ---
Не, не мога да да престана да се смея ,драги ми Смехурко защото не разбрах ти за Господ ли се имаш или за глупак.
Относно ,личностните нападки и омразата ми към непомаци и немюсюлмани ,дълбоко си във неведение,защото не се бъркам в личните чувства на хората,освен ако и те не се бъркат във моите, а и не само затова .Проследи си сюжетната линия в изложението и ще видиш каква непоследователност и липса на връзка между изреченията правиш ,за да достигнеш до крайния извод ,че аз мразя. Не ,не мразя никого ,мразя някой да ми се бърка в мои възпрятия и да ми обяснява,че дискриминацията е нещо нормално,защото и в други държави я имало .А ,и да не ти обяснявам кои хора са способни да изпитват омраза ,защото може и да се припознаеш.А копирания текст ,го копирах естествено за такива като тебе и Петер, за да го прочетете и да внимавате когато казвате ,че престъпленията ,които извършват циганите са дискриминация към българите.
Както спрях да споря с Балканджи ,така спирам да споря и със тебе,защото ти не си виновен. Извинявай и това е.
abc:
Ти просто си расист. Аз не знам всичко. Съмнявам се и уча. Ти се изживяваш като последна инстанция, та не се прави на неразбрал. Явно е, че не си Господ :D В нета има термин ХЕЙТЪР. Той е наопаки на повечето и вечно напада някой за нещо. Нетната агресия е признак на реална неудовлетвореност.
Поста ти в общи линии е съра бъра в ПМС съм. Колкото пък можеш, толкова. Никой не е съвършен, хеле пък ти ;)
Има ли каури за гонене? Волен сигурно приема и помаци Не е нужно да мразиш конкретно, а просто да мразиш. Успех!
tersid:
Май не си наясно с доста от определенията.Но , да кажем ,че е така ,както казваш ти.Относно неудовлетвореността ,едва ли позна ,защото аз съм преситен от всичко човек и гледам на нещата от друга плоскост.
А, това със каурите , аз ти казах. Не отричам да съм го казвал , но не отричам и да не съм го казвал. Само ,че аз разбирам под това определение едно нещо , а ти разбираш друго и го чувстваш като обида,тоест проблема не е в мене , а в различното тълкуване и разбиране.
За мен "каурин" е неверник ,атеист , а ти в какъв смисъл разбираш тази дума ,незнам. Моето определение за "каурин" не се отнася за християните , то се отнася за безверниците и за бездушниците.И ако съм искал да ги гоня,макар и на шега в чата , ито в твое присъствие , то съм искал за това ,че непрестанно подлагат на унижение и провокации нашата религия и то тук на място където се подразбира ,че за обида на Исляма трябва да се плаща.
За мен християните са хора които вярват в Бога и заедно със тях ще се явим горе в Съдния ден и затова хиляда пъти вповече ги уважавам тях ,отколкото хора които не ценят чуждия начин разбиране на света.
В интерес на форумната култура и етика ще е , да спомена ,че спама , личните нападки,безпочвени обвинения персонално към мен и не само мен, вменяване на расизъм и т. н и т. н. в сайта са нарушение на правилата,и при това най безобразно , затова сезирам пред всички тук ,Админстраторите за налагане на бан.
tersid:
--- Quote from: abc on February 27, 2010, 18:26 ---Ти просто си расист. Аз не знам всичко. Съмнявам се и уча. Ти се изживяваш като последна инстанция, та не се прави на неразбрал. Явно е, че не си Господ :D В нета има термин ХЕЙТЪР. Той е наопаки на повечето и вечно напада някой за нещо. Нетната агресия е признак на реална неудовлетвореност.
Поста ти в общи линии е съра бъра в ПМС съм. Колкото пък можеш, толкова. Никой не е съвършен, хеле пък ти ;)
Има ли каури за гонене? Волен сигурно приема и помаци Не е нужно да мразиш конкретно, а просто да мразиш. Успех!
--- End quote ---
Копирах го за да няма промени.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version