Български > Дискусии
Има ли дискриминация към българи и етноси от държавата
Nazmi:
Темата за Дилмана ли е или за личности спорове межде tersid,abc i PETER!
И всеки се мисли за прав а не вижда че спами заглавието на темата,имайте уважение.
PETER:
--- Quote from: pomakos_ a on February 27, 2010, 00:54 ---PETER,не ми е работа да влизам в спора ви с Даниела,но от предишните ви постинги разбирам,че на вас все някой ви пречи.
Преди заради вас напусна един уважааван човек Мустафа–б ,заради подигравки с исляма.Все пак тук е помашки сайт и е нормално да имате уважение на болшинството изповядащи тази религия,и не само тази.
Вие се опитвата да налагате Атеизма ви/ безверието за основна ваша гордост.
Защо не погледнете по далече от носа ви по света за да се убедите,че досега друга алтернатива няма.Навсякаде по света още от ранни години у децата се създава принцип на вяра и уважение без значение дали ще се наследи религията или промени,но е факт
Конкретно по темата- направи ми впечатление оживеност в дискусиите на този форум когато от Админите беше поканена журналистката Даниела Горчева.
Вижда се с просто око,че е човек на свободата на словото без значение на етнос или друго.Вие се опитвате на фона на това да спорите безмислено за дискриминации които според вас българи не се допуска и не е възможно.Беше ви казано точно и ясно- дискриминация има основно от хора на власта под един или друг повод или метод.Не ви уйдисва Даниела и гледам сте запретнали ръкави и срещу нея.
Кой ли ще е следващия който ще напусне заради вас!
,пак за вашето си безбожие.По рано така с провокациите си прогонихте и Метка,Шабан..да ги изреждам ли.Малко ви са 4 бана досега..
--- End quote ---
Помакос,
Уважение се дължи на личност, но не на теза. Уважение се дължи на изповядващ някаква религия, но не на самата религия. Никога не съм обидил лично Мустафа, нито кой да е друг в този сайт. Това че някой си е тръгнал, щото не е станало на неговото, си е негова работа и ако обичате не ме товарете с нея. Нито имам някакви права да гоня, нито одобрявам гоненето и цензурата.
Не моето безбоже е проблема Ви а това че не можете да намерите аргументи срещу моите тези и губите всеки спор.
Не е вярно че няма друга алтернатива освен религията. Напротив статистиката показва че хората без религия са по-богати, по-образовани, по-млади и с по-малко престъпления в сравнение с останалите.
А за спора с Дилмана не се тревожете.
Ако тук не може да спорим ще продължим да си спорим във фейсбука.
Успех.
abc:
--- Quote from: tersid on February 27, 2010, 19:12 ---Копирах го за да няма промени.
--- End quote ---
Нямам навика да променям постовете си, да ги дописвам или пък да променям никовете си.
PETER:
--- Quote from: Dilmana on February 25, 2010, 13:00 ---Назми, не съм чела последните постинги, които си изтрил. Молбата ми е - не трий нищо, в което няма нарушение на форумните правила, нека викат и кряскат, след като не им стигат аргументите - това също е илюстрация за интелектуалното им безсилие. И говори лошо не за този, по чийто адрес са нападките, а за авторите им.
--- End quote ---
Само напомням.:)
Dilmana:
Zdraveite,. Ne sam se obidila, shte otgovoria,kogato se pribera v kashti, zashtoto sega pisha ot hotel!
Peter, mai shte tryabva da vi obiasnivam ne samo smisala na dumata diskriminacia, no i znachenieto na dumi kato vlast i prava.
Pozdravi.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version