Български > Дискусии
Помаците - какви са били ?
Pomache:
NYAMA PO SVETA SLAVYANSKI ETNOS. NYAMA SLAVYANI KAKTO NYAMA I RUSKI ETNOS. DNK TESTA NE SE PRAVI PO KRAVTA.
AKO SI POMAK TVOITE GENI SA DOSTA HOMOGENNI I NE SA KOKTEYL OT GENI.
ASPARUHOVITE BALGARI NE SA SLAVYANI TE SA TURKOEZICHNI MUSULMANI. V MOMENTA JIVEYAT VAV VOLJSKA BALGARIYA.
Болгары. Свет из прошлого (Волжская Булгария)
Мы Булгары !
Pomache:
Tatar (Volga-Bulgar) faces -Татары (Волжские булгары)
PNK2003:
--- Quote from: Тоска on August 29, 2011, 20:09 ---Направих адин ДНК тест и то пукаже че имам славянски гени ама също така имам и други гени. Датата е 2011 и пак тросиме луде съ чист кроф. :)
--- End quote ---
Тоска,
За "чиста кръв" е изключено да се говори, а и какво означава в действителност това понятие ??? Аз например като твърдя, самоопределям се и ме приемат за част от българския народ (етнос), това не означава, че "кръвта ми е чиста", т.е. ДНК-то ми не е като това на древните българи. За българския народ категорично говоря за такъв, който се е формирал през вековете, както посочих няколко пъти.
И аз, ако си направя ДНК тест, то определено ще имам "славянски гени ама също така и други гени" ;)
Pomache:
NA BALKANITE IMA CHISTI RASI I EDNATA OT RASITE SA IMENNO POMATCITE.
DAJE MOJE DA SE KAJE CHE POMATCITE SA EDINSTVENATA NAY CHISTA RASA NA BALKANITE.
Тоска:
--- Quote from: Pomache on August 29, 2011, 20:26 --- DOSTA HOMOGENNI I NE SA KOKTEYL OT GENI.
--- End quote ---
Сигурен ли си ? На Балканите няма чиста раса! Преди всичко от чисто генетична гледна точка е абсурдно в един народ жените да бъдат само от една раса. ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version