Türkçe > Pomaklar

Tarkan " Pomak " mı ?

<< < (6/8) > >>

Svetla:
Севим, "оплюването" е международно явление: във Франция оплюваха Джони Холидей, че искал еди какво си, в Испания - "царете" на коридата, в Гърция пък търсиха солунските корени на Саркози...
Друга известна личност прославила България, купил първия самолет на родината си от миналия век: ДАН КОЛОВ, още помня книгата "Кеч ес кеч".

isa71:

--- Quote from: Svetla on December 01, 2010, 21:50 ---Севим, "оплюването" е международно явление

--- End quote ---
Не е ли българския национален спорт?????

Силвия:

"България за в�":

"Силвия ,много си патриотично настроена и това е проблема !!!!!! Кой ще си отвори вратата ако не знае кой е зад нея ,кви ги говориш !"

Когато комуто и да било не достигат аргументи или знания за едно или друго, винаги може да тръгне по лесния път на личните нападки.

Това толкова пъти ми се е случвало, че няма докъде.

Тоска:

--- Quote from: Madanec on November 30, 2010, 23:54 ---Здравей ! много се извинявам но не разбирам много добре това което си ми написал тук , т.е. 90% от думите ги разбирам но изгубвам смисала ! От това което си ми написал разбрах ето това : Ако ти живееш при децата си в Кипър , усобенно ако мислиш да останеш там някой ден ще осетиш колко е трудно да научат твоят език . Затова тук е място който каквото и да търси ( това е което разбрах но не съм сигорен  а последното и представа си нямам какво може да значи :) , за това те моля отново ако може да го напишеш но на книжовен )

А сега за Таркан . Еми точно поради причината че той контактува със своята братовчедка би трябвало да знае за своите корени ( поне така е според моята логика )

--- End quote ---

Малку ахриянски.  ;) Да, Чудя че ми сеташ. Парвото късъм е яко ама второто не. Ша ти прати превода па лс. Аджаба можеш ли да ми найдеш! ут дека сам яс? ут кутрия село сме? А за книжовен български да пиша, млого зор за мен ейсува е мойту ударени. Инаква е само крилицата.

Hashashin:
Йе можем аго Ондере да кажа от кутро си село, оти го лафем и йе ейсой диалект.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version